Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KUP

Podravka i Lokomotiva očekivano do finala: Slijedi međusobni dvoboj

Zagreb: Utakmica 1. HRL za žene između RK Lokomotiva i RK Podravka
Marko Prpic/PIXSELL
15.05.2021.
u 21:34

Finalni dvoboj Podravke Vegete i Lokomotive bit će odigran u nedjelju, u dvorani Žatika, s početom u 17.30 sati.

Rukometašice Podravke Vegete i Lokomotive opravdale su status favorita u polufinalu Kupa Hrvatske te su pobjedama nad Zrinskim i Bjelovarom izborile mjesto u nedjeljnom finalu (17.30 sati) na završnom turniru kojem je domaćin Poreč.

Koprivničanke su prve izborile finale svladavši Zrinski s 35:23 (20:11) u dvorani Žatika, a potom je u drugom polufinalu Lokomotiva s 31:24 (14:10) bila bolja od Bjelovara.

Najzaslužnije za pobjedu Podravke Vegete bile su Dijana Mugoša i Dejana Milosavljević sa po pet pogodaka, a po četiri su postigle Ana Turk, Aneka Beganović i Lamprini Tsakalou. Za Zrinski je osam pogodaka postigla Gabriela Gudelj.

Lokomotivu je do plasmana u finale predvodila Larissa Kalaus s 12 pogodaka, dok ih je Ana Maria Gavrić postigla sedam. Kod Bjelovarčanki je najbolja bila Ema Guskić s devet golova.

Finalni dvoboj Podravke Vegete i Lokomotive bit će odigran u nedjelju, u dvorani Žatika, s početom u 17.30 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije