Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Pobjeda Pittsburgha i dva gola Sydneya Crosbyja

Colorado - Pittsburgh
Reuter/PIXSELL
05.02.2017.
u 11:54

Marc-Andre Fleury je obranio 22 udarca prema vratima Penguinsa (33-13-5) koji su sada izjednačeni s Columbus Blue Jacketsima na drugom mjestu Metropolitanske divizije.

Pittsburgh Penguins su sa 4-1 pobijedili sinoć St. Louis Blues, a Sidney Crosby koji je za pobjedu zabio dva gola i upisao jednu asistenciju došao je na tri boda do ukupno 1,000 u NHL karijeri.

Marc-Andre Fleury je obranio 22 udarca prema vratima Penguinsa (33-13-5) koji su sada izjednačeni s Columbus Blue Jacketsima na drugom mjestu Metropolitanske divizije.

Po jedan gol za Pittsburgh zabili su još Kris Letang i Justin Schultz, dok je jedini pogodak za St. Louis postigao Patrik Berglund. Vratar Jake Allen je upisao 27 obrana za Bluese (25-22-5).

Minnesota Wild, druga momčad sjevernoameričke hokejaške lige, sa 6-3 je slavila u Vancouveru protiv Canucksa, a Mikael Granlund je postigao svoj prvi hat trick u NHL-u.

Ostale golove za Wild  (34-12-5) zabili su Zach Parise, Mikko Koivu i Mike Reilly, dok je Devan Dubnyk obranio 24 udarca.

Brandon Sutter je zabio dva gola za Canuckse (23-23-6), Bo Horvat jedan, a Ryan Miller je upisao 33 obrane.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije