Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamenica zabrinut

Plinari ostali bez Davida Miklavčića

PPD Zagreb - Nexe
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/6
26.08.2017.
u 07:06

Ono što više od poraza zabrinjava trenera Kamenicu ozljeda je Davida Miklavčića koji igra na mjestu desnog vanjskog pucača

Rukometaši PPD Zagreba izgubili su od Chamberyja u prvoj utakmici turnira u Strasbourgu (24:25). Ono što više od poraza zabrinjava trenera Kamenicu ozljeda je Davida Miklavčića koji igra na mjestu desnog vanjskog pucača.

Najefikasniji kod zagrebaša bili su Marković i Bičanić koji su postigli po četiri pogotka.

U Dohi je počelo svjetsko klupsko prvenstvo, Super Globe. U prvim utakmicama četvrtfinala Barcelona je pobijedila tunišku Esperancu (42:24), a Vardar (Čupić 3, Karačić 3, Cindrić 5 je bio bolji od iranskog Gasa (30:22). 

Komentara 1

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
08:33 26.08.2017.

Odmah kada neka naša ekipa izgubi europskog igrača to je za trenera alarm jer gubi se pored sportske kvalitete i kultura red i rad.. Mi Balkanci trebamo Europu da nama pomogne..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije