Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekorder

Veszprém dovodi najskuplje pojačanje u povijesti rukomet

Andreas Wolff
Foto: DPA/PIXELL
1/6
21.08.2017.
u 20:50

Nijemac će novim ugovorom biti i najplaćeniji rukometaš svijeta. U mađarskom klubu godišnje će zarađivati 700 tisuća eura, čak 200 tisuća više od Karabatića u europskom viceprvaku

Vratar njemačke rukometne reprezentacije Andreas Wolff prelazi iz Kiela u Veszprému za 2,6 milijuna eura. Transfer najboljeg čuvara mreže na EP-u u Poljskoj postao bi tako najveći u povijesti rukometa.

Prije dvije godine Nikola Karabatić je prešao iz Barcelone u PSG za 1.8 milijuna eura. Nijemac će novim ugovorom biti i najplaćeniji rukometaš svijeta. U mađarskom klubu godišnje će zarađivati 700 tisuća eura, čak 200 tisuća više od Karabatića u europskom viceprvaku.

Veszprém će dolaskom Andreasa Wolffa morati otpustiti jednog vratara - našeg Mirka Alilovića ili domaćeg čuvara mreže Rolanda Miklera. Wolff ima ugovor s Kielom do 2019. godine, ali ga Veszprém, za koji igra i naš Renato Sulić želi odmah.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije