Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROMA - INTER 4:2

Pjanić s dva gola presudio Interu, Kovačić ušao u nastavku

Roma - Inter
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
30.11.2014.
u 22:50

Bila je to sjajna utakmica u kojoj su domaćini dva puta vodili, a gosti iz Milana se se vraćali nakon čega je Miralem Pjanić s dva pogotka donio pobjedu rimskoj momčadi.

Roma je u derbiju 13. kola Serie A na Olimpicu svladala Inter s 4:2. Bila je to sjajna utakmica u kojoj su domaćini dva puta vodili, a gosti iz Milana se se vraćali nakon čega je Miralem Pjanić s dva pogotka donio pobjedu rimskoj momčadi.

Gervinho je doveo Romu u vodstvo u 21. minuti, no stvari je na početak vratio Ranocchia koji je zabio glavom nakon udarca iz kuta. Holebas u početkom drugog poluvremena pogodio za 2:1 nakon sjajnog solo prodora, a izjednačio je Osvaldo u 57.

Pjanić je nakon toga iskoristio slabu reakciju obrane Intera i u 60. minuti zabio za 3:2, a onda u sudačkoj nadoknadi postavio konačni rezultat. BiH reprezentativac je majstorski pogodio iz slobodnog udarca.

Mateo Kovačić u momčadi Intera igrao je od 67. minute.

Roma je ovom pobjedom stigla na tri boda zaostatak za vodećim Juventusom (34) dok je Inter 11. momčad lige sa 17 bodova.

>> Pirlo u sudačkoj nadoknadi zabio za pobjedu u torinskom derbiju

Komentara 2

Avatar Viking1
Viking1
07:24 01.12.2014.

Koji krs od ekipe je taj Inter dobiti od smijesne Rome 4 komada moza samo krs od ekipe, pa ta Roma je uz Bate brutalno ponizena u LP dobili 7 komada doma teska smijurija od ekipe. Pa ovaj Inter je krs nad krsevima cim dobije od smijurije kao Roma 4 komada

Avatar Bekrija
Bekrija
09:12 01.12.2014.

Roma je svemirski brod za Inter.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije