Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Pittsuburgh svladao Nashville i poveo 2:0 u finalu

Pittsburgh Penguins
Foto: Reuters/PIXSELL
01.06.2017.
u 09:19

Penguinsima sada nedostaju samo dvije pobjede da osvoje peti naslov prvaka NHL-a,

Branitelji naslova prvaka Pittsburgh Penguins su poveli sa 2-0 u seriji nakon što su sinoć u drugoj utakmici finala Stanley Cupa sa 4-1 pobijedili Nashville Predatorse

Penguinsima sada nedostaju samo dvije pobjede da osvoje peti naslov prvaka NHL-a, a ako to uspiju bit će prva momčad nakon 1998. i Detroita koja je uspjela obraniti naslov. Sljedeće dvije utakmice se igraju u subotu i ponedjeljak u Nashvilleu.   

Nashville, iznenađenje doigravanja ove sezone koji igra svoje prvo finale, dobro je počeo utakmicu povevši pogotkom Pontusa Aberga u prvoj trećini.

Međutim, nakon toga je uslijedila dominacija Pittsburgha. Jake Guentzel je izjednačio svojim 11. pogotkom u doigravanju, a onda su Penguinsi u zadnjoj trećini zabili tri gola u nešto više od tri minute.

Guenztel dovodi Pittusburgh svojim drugim pogotkom na utakmici,  a nakon njega mrežu Predatorsa su zatresli Scott Wilson i Jevgenij Malkin.

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
09:53 01.06.2017.

bravo pitsburgh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije