Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otpao iz kadra

Perišić zbog ozljede otpada za Srbiju, Olić u napadu uz Mandžu?

Perišić
Marko Prpić/PIXSELL
10.03.2013.
u 17:45

Perišić je ozlijeđen, bio je na pregledima, a liječenici se tek imaju očitovati o Ivanom stanju i o tome koliko će biti van stroja

Netko će reći da bundesligaški dvoboj Freiburga i Wolfsburga baš i nije bitan u nekim hrvatskim okivirima. I to je istina, osim pasioniranih kladioničara rijetki će znati rezultat te utakmice. Ali, ovaj subotnji dvoboj iznimno je bio bitan za hrvatskog izbornika Igora Štimca. S Mage Solar stadiona stigla je dobra i loša vijest. Ajmo, prvo dobru, Štimac je vjerojatno riješio pitanje napadačkog tandema za utakmicu godine protiv Srbije. Ivica Olić dva puta je poentirao, a to mu je u Bundesligi posljednji put uspjelo prije nešto manje od dvije godine. Davno je bio 24. travnja 2010. godine, tada je Olić zabio dva pogotka u pobjedi Bayerna nad Hannoverom od 7:0. Olić je ušao u mini seriju, postigao je pogodak i kolo prije, Štimcu je, ako je izbornik i imao dvojbi, poslao jasnu poruku.

- Ja sam taj, koji mora biti u tandemu s Mandžukićem.

Olić je do ova tri pogotka u osam dana bio u dugom golgeterskom postu, prije toga posljednji put je zabio krajem listopada.

No, o tim napadačima bit će još dosta priča narednih dana, Štimac će ih sve imati na treningu i na licu mjesta osjetit će tko je onaj pravi.

Kako dobru vijest u pravilu uvijek prati i ona loša s te utakmice stigla je i informacija o ozljedi Ivana Perišića. Taman je dobio svoje mjesto na lijevoj strani u veznoj liniji Wolfsburga, a onda je na poluvremenu ostao u svlačionici. Lijevo koljeno je bolno, Perišić je ozlijeđen, bio je na pregledima, a liječenici se tek imaju očitovati o Ivanom stanju i o tome koliko će biti van stroja. Već u nedjelju Perišić je napravio tri terapije, tako će biti i narednih dana, a u stalnom je kontaktu s liječnikom reprezentacije dr. Borisom Nemecom. Čuo se i s izbornikom Igorom Štimcem, ali stvarne informacije o tome otpada li Perišić za utakmicu sa Srbijom znat će se tek tijekom ponedjeljka ili utorka. Premalo je dana do okupljanja, reprezentativci se u nedjelju imaju javiti Štimcu, sudeći po broju terapija i izuzetnoj boli teško je vjerovati da će Perišić biti na raspolaganju za kvalifikacijske dvoboje protiv Srbije i Walesa.

 

 

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:52 10.03.2013.

a bude li igrao s trojicom u zadnjoj liniji (Ćorluka, Lovren, Šimunić) sada bi se na tom lijevom krilu mogao naći i Ivan Strinić. >>> Strinic na krilu....daj Marsicu ne lupetaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije