Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igra s lažnom špicom

Pep će igrati bez napadača, a za Mandžu kaže da može biti i branič

bayern,josep guardiola,mario mandžukić (1)
Reuters/PIXSELL
Autori: zv, dh/VLM
22.07.2013.
u 21:36

Guardiola u kadru od napadača, uz našeg reprezenetativca ima samo još Peruanca Claudija Pizzara (34)

Pep Guardiola ovog je ljeta preuzeo Bayern i odmah uveo neke novitete. U njegovu novom rasporedu, bez obzira na sjajnu prošlu sezonu, nema mjesta za Marija Mandžukića. Njemački novinari koji prate Bayernove pripreme pišu kako Guardiola neće igrati s pravom nego ‘lažnom’ špicom koju će glumiti Mario Götze ili Thomas Müller. Zato se Španjolac i tako lako riješio Marija Gomeza(113 golova za Bayern u pet sezona) i u kadru od napadača, uz našeg reprezenetativca ima samo još Peruanca Claudija Pizzara (34). Istodobno, kupljen je još jedan vezni igrač, Thiago Alcantara.

A Guardiolina poruka za Mandžu glasi: “Za njega nema problema, on može igrati isturenog napadača, može povučenog, a može igrati i u obrani."

Bayernovim navijačima se taktička promjena za sada baš i ne sviđa. A vjerojatno se neće dopasti ni izborniku hrvatskih nogometaša Igoru Štimcu.

>>Ribery našao novu žrtvu: Bacio Mandžukića na leđa!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije