Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vesela družina

Ribery našao novu žrtvu: Bacio Mandžukića na leđa!

Mandžukić (1)
Screenshot youtube
12.07.2013.
u 13:39

Ribery i Shaqiri došli su do našeg nogometaša koji nije primijetio da mu iza leđa dolazi Diego Contento

Nogometaši europskog prvaka Bayerna u odličnom su raspoloženju na pripremama za novu sezonu, a najbolje se zabavlja Franck Ribery. Francuz je cijelo vrijeme nasmijan, a glavna fora mu je bacanje nekoga na leđa. Prije nekoliko dana to je učinio Guardiolinom pomoćniku, a posljednja žrtva mu je bio Mario Mandžukić.

Ribery i Shaqiri došli su do našeg nogometaša koji nije primijetio da mu iza leđa dolazi Diego Contento. Veseli dvojac gurnuo je Mandžu koji je pao preko Contenta. Naravno, nakon toga svi su se skupa nasmijali.

>>Pogledajte Mandžukićeve parade: Stao na gol i oduševio suigrače

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije