Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADOST

Pavić: Kod kuće bodove ne smijemo prosipati

16.12.2008.
u 20:08

S Bonačićem zaboravite velike riječi. Iskrenost i skromnost jesu ono što ćete uvijek dobiti od trenera Mladosti. Zato Bone toliko i traje. Opreznost ćete čuti i uoči večerašnjeg otvaranja Eurolige (bazen uza Savu, 18.30 sati) s Budvanskom rivijerom koju su žapci početkom studenoga na svom bazenu u Jadranskoj ligi pobijedili s 8:4.

- Bila su četiri pogotka prednosti za nas, no utakmica je bila iznimno teška i izjednačena. Gosti će biti i jači jer će, u odnosu na taj susret, u momčadi imati vratara Šefika i centra Trajkovića - rekao je Bonačić.

Nedjeljna pobjeda protiv Juga u dramatičnoj završnici bitno je povećala i samopouzdanje Zagrepčana.

- Kad slavite protiv Juga, znate da možete pobijediti bilo koju europsku momčad. No, Budva neće pasti sama od sebe, bez dobre obrane neće biti dobro. Crnogorci su odlični, pokazali su to u Zagrebu - objasnio je vratar Josip Pavić koji će prvu utakmicu označiti vrlo važnom.

- Jadran HN nas je razbio u Jadranskoj ligi, Barceloneta nas je prije tri godine izbacila iz Europe, a i Budva je vrlo jaka momčad, dovoljno da vam bude jasno da će borba za prva dva mjesta u skupini biti vrlo teška. No, mi znamo što moramo, a to je pobjeđivati - dodao je Bonačić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije