Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI TRENER

Pandorini dokumenti otkrivaju tajni račun Pepa Guardiole, poznato i zašto ga je koristio

Pep Guardiola
Goran Stanzl/PIXSELL
04.10.2021.
u 10:55

U Pandorinim dokumentima nalazi se i ime Pepa Guardiole, jednog od najvećih nogometnih trenera na svijetu.

Najveća količina do sada procurenih podataka, Pandorini dokumenti, isplivali su jučer u javnost. Čak 150 svjetskih medija radilo je na otkriću koje dokazuju tajne dogovore i imovinu više od 100 milijardera, 30 predsjednika i premijera te 300 javnih dužnosnika.

A u Pandorinim dokumentima nalazi se i ime Pepa Guardiole, jednog od najvećih nogometnih trenera na svijetu.

Tako je otkriveno da Guardiola u Andori otvorio tajni račun dok je još kao nogometaš igrao za katarski Al Ahly. Španjolski mediji pišu da je preko toga računa provukao 500 tisuća eura na koje je platio samo 10 posto poreza.

Osim toga, Guardiola se pojavljuje kao predstavnik tvrtke pod nazivom Repox Investments. To je koristio kako bi sakrio svoj identitet dok je koristio račun u banci iz Andore za vrijeme dok je u Španjolskoj bio trener Barcelone.

>> Pogledajte i emisiju s Nikolom Jurčevićem


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije