Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANDRO KULENOVIĆ

'Ovo nema veze sa zaleđem. Ne znam do kada ovako, stvari oko suđenja se moraju promijeniti'

Dinamo na gostovanju kod Viktorije Plzen u 4. kolu Konferencijske lige izgubio 1:0
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
09.11.2023.
u 21:09

- Vidjeli smo u svlačionici da to nema veze sa zaleđem. Ne znam do kada više ovako, neke stvari oko suđenja se moraju promijeniti - rekao je Kulenović.

Dinamovac Sandro Kulenović prokomentirao je poraz od Viktorije u četvrtom kolu Konferencijske lige.

- Dobro smo ušli u utakmicu, a nakon toga su oni preuzeli dominaciju. Do penala nisu imali dominaciju. Upali smo u kolotečinu iz koje se možemo sami izvući. Vidjeli smo u svlačionici da to nema veze sa zaleđem. Ne znam do kada više ovako, neke stvari oko suđenja se moraju promijeniti - rekao je Kulenović.

Do kraja skupine moraju svladati Astanu i Ballkani za drugo mjesto.

- Dvije utakmice, sve je u našim rukama i idemo izboriti taj prolaz - rekao je Kulenović.

No, prije toga je utakmica s Rijekom u prvenstvu.

- Moramo skupiti glave za nedjelju i Rijeku. Moramo skupiti glave jer nam prvenstvo ovisi o tome - izjavio je Kulenović.

 Petar Sučić je dodao:

- Čestitam suigračima na dobroj predstavi, nismo se predavali do kraja. Zaslužili smo puno više. Imamo penal koji smo spremni izvesti, to se gleda dvije minute i ponište ga. U tom je napadu bio prekršaj na Baturini koji sudac nije ni gledao. Na kraju smo uspjeli zabiti, otišli smo na centar i na kraju nam gol ponište. Gledali smo u svlačionici, po nama je to čista linija i gol je morao biti priznat. Ovisimo i dalje sami o sebi, možemo proći dalje, ali prije toga se moramo okrenuti Rijeci.

 

Komentara 3

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
21:56 09.11.2023.

Možda kad je riječ o Dinamu u HNL. Inače, ovo je zaleđe koliko god malo bilo.

FR
freeshooter
21:13 09.11.2023.

...sve je to sudački gledano grčkim očima, jasno je da je to pozdrav od Grčke... no mi smo svejedno očajni i limitirani, teško je ovo gledati, ovo je devastirani Dinamo, a još nedavno smo rušili velikane...

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
21:43 09.11.2023.

Da smo dominirali mogal je nam i sudac prrfff

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije