Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PORAZA

Kako Dinamo može do nokaut faze KL-a nakon poraza? Ovo su kalkulacije što treba plavima

Dinamo na gostovanju kod Viktorije Plzen u 4. kolu Konferencijske lige izgubio 1:0
Marko Lukunic/PIXSELL
09.11.2023.
u 21:02

E sad, kako Dinamo može proći dalje? Računica za Jakirovićevu momčad je dosta jednostavna, a sastoji se od toga da moraju početi pobjeđivati.

Češka Viktoria je na svom stadionu u Plzenu svladala zagrebački Dinamo s 1-0 (1-0), baš kao što je to učinila i prije dva tjedna na Maksimiru, te je dva kola prije kraja grupne faze osigurala prvo mjesto u skupini C Konferencijske lige. Viktoria je do pobjedničkog pogotka došla u 35. minuti iz kaznenog udarca koji je skrivio Josip Mišić, jer ga je lopta pogodila u ruku. Kao i u pobjedi češke momčadi u Zagrebu, precizan izvođač jedanaesterca bio je češki napadač Tomaš Chory.

GALERIJA Dinamo nakon drame poražen u Češkoj 

Dinamo na gostovanju kod Viktorije Plzen u 4. kolu Konferencijske lige izgubio 1:0
1/7

E sad, kako Dinamo može proći dalje? Računica za Jakirovićevu momčad je dosta jednostavna, a sastoji se od toga da moraju početi pobjeđivati. Dobije li Dinamo obje utakmice do kraja protiv Astane i Ballkanija, sigurno će biti na drugome mjestu jer u tom slučaju Kazahstanci i Kosovari ne bi mogli osvojiti više od maksimalno tri boda. 

VEZANI ČLANCI:

Hrvatski prvak bi mogao proći skupinu i s četiri boda u posljednje dvije utakmice, ali u tom slučaju Kazahstanci i Kosovari ne bi smjeli pobijediti Viktoriju, ali Česi su s maksimalnih 12 bodova osigurali nokaut fazu i te utakmice im rezultatski ne znače ništa. 

Komentara 9

DU
Deleted user
21:25 09.11.2023.

Nema tako davno da sam čitao kako Konferencijska liga nije u Dinamovom rangu. Sad se vidi da je to točno, samo mislim da autori tih napisa nisu mislili baš u ovom smislu...

BU
Bubalamala
21:51 09.11.2023.

U Dinamo u prvom redu mora doći mir, previše je nereda oko tog kluba i dok se to ne sredi bolje biti neće.

Avatar Centurion
Centurion
21:15 09.11.2023.

Može ako nokautira sve protivnike. Zar je psiholog iz maksimira dao ostavku. Vratite si Maminja. On je katica za sve. Kad igrači vide njega u loži, strah ih je loše igrati. Car.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije