Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROLAND GARROS

Ovo je Marin kakvog želimo gledati! Čilić ekspresno do osmine finala

Foto: Reuters
03.06.2017.
u 12:59

- Jako sam zadovoljan nastupom, sve je funkcioniralo iako su bili teži uvjeti - rekao je Čilić koji je ušao u drugi tjedan turnira.

Marin Čilić samouvjereno je prošao u osminu finala Roland Garrosa. Naš najbolji tenisač i sedmi nositelj turnira svladao je Španjolca Feliciana Lopeza sa 6:1, 6:3 i 6:3.

Marin je do pobjede nad 36. igračem svijeta stigao na impresivan način, a za pobjedu mu je trebalo sat i 47 minuta. To će mu biti četvrti put da je u osmini finala drugog Grand Slama sezone.

- Jako sam zadovoljan nastupom, sve je funkcioniralo iako su bili teži uvjeti - rekao je Čilić koji je tako ušao u drugi tjedan turnira.

1/5

Čilić sada vodi 5:2 u susretima sa Španjolcem s tim da je slavio u posljednjih četiri međusobna meča. Ovo mu je i prva pobjeda na zemlji.

Idući Čilićev protivnik bit će pobjednik dvoboja između Kylea Edmunda i Kevina Andersona.

Komentara 6

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
14:02 03.06.2017.

Sada ga neka mediji proglase glavnim favoritom za osvajanje turnira! Najbolji od svih! Ma gotovo sigurno osvaja turnir! Pobjednik je! Poklonili mu se svi britanski mediji! Ajmo mediji naši, senzacionalizirajte nas pretjeranom euforijom!

LU
lucio2
10:25 04.06.2017.

A zašto on ne igra za BH?

DU
Deleted user
15:40 03.06.2017.

Nivo igre je ipak malo pao, pogotovo postotak prvog servisa i pocele su oscilacije! Njegov rezultat je vise maestralan nego njegova igra, ali ipak je bio puno bolji od Lopeza, koji je jako grijesio. E sada Anderson! Marine, imas lagan zdrijeb, ali ne potcjenjuj ga; moze biti opasan, ako ne poboljsas danasnji postotak prvog servisa. SRETNO!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije