Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAŠLO U ETER

Otkriveno je ime kluba koji želi dovesti Arijana Ademija: Kapetan plavih na izlaznim vratima?

Susret Chelsea i Dinama u šestom kolu UEFA Lige prvaka
Luka Stanzl/PIXSELL
25.01.2023.
u 08:16

Ademi se spominje u kontekstu odlaska iz Dinama iako mu klub namjerava ponuditi novi ugovor

Lider Dinamove svlačionice i sjevernomakedonski reprezentativni veznjak Arijan Ademi navodno je nikad bliže odlaska iz Dinama, iako su iz kluba demantirali bilo kakav sukob između uprave, trenera Čačića i legende kluba. Ademi je samo došao s ponudama inozemnih klubova koji ga žele otkupiti, nikakvih povišenih tonova nije bilo. 

- Ne postoji nikakav sukob niti u jednom obliku između bilo koga od čelnika kluba, predsjednika kluba, predsjednice uprave, člana uprave Krešimira Antolića ili sportskog direktora i trenera Ante Čačića u odnosu na Dinamovog kapetana Arijana Ademija. Kapetan Arijan Ademi danas je bio u prostorijama kluba gdje se sastao s čelnicima i sportskim sektorom kako bi iznio informaciju da postoji interes određenih klubova iz inozemstva za njegov transfer. Čelništvo kluba nakon toga je zajedno sa sportskim direktorom i trenerom jednoglasno iskazalo svoj stav za ostanak kapetana Arijana Ademija u Dinamu te je iznesen prijedlog da kapetan prve momčadi potpiše novi ugovor s GNK Dinamom - službeno je priopćenje plavih. 

U međuvremenu je procurila informacija da turski prvoligaš Adana Demirspor želi angažirati Dinamovog kapetana, trenutno su u dilemu između njega i Bakayoka koji je na izlaznim vratima talijanskog Milana, prenose turski mediji. 31-godišnjak je već dugi niz godina u Maksimiru i postoji realna opcija da će mu se izaći u susret kao što je bilo u slučaju Mislava Oršića. 

Adana je trenutno na šestom mjestu tamošnje Superlige, a klupi im sjedi proslavljeni Talijan Vicenzo Montella. 

Standings provided by Sofascore

Komentara 2

ST
stefj
10:19 25.01.2023.

Greška ove uprave i struke je da nema zamjene za Ademija, a bio bi red da ga puste, da si čovjek nešto zaradi, već je u kasnim igračkim godinama... A inače, Čačić svojim odnosom prema igračima, te fiks idejama što se tiče taktika i neprirodnim pozicijama na koje stavlja igrače dodatno degradira igrače i igru kluba. Uopće me ne bi čudilo da izgubi prvenstvo, kao što je prokockao 3 mjesto u LP, naročito nakon što se vidjelo da može... Upropaštava Bočkaja na desnoj strani, neutralizira Špikića na lijevoj, degradira Ljubičića na beku, taktika mu je takva da Drmić ne primi niti jednu loptu, itd. Tokom utakmica ne reagira kada vidi da ne ide, a kada gubi reakcije su mu obično prekasne... Uz ove borbe u Dinamu, uopće se ne čini dobro, naročito jer isti i aktivno sudjeluje u tim borbama. A nije da ima neku previše uspješnu karijeru kao trener iza sebe... Ova ekipa na čelu DInama je izborom trenera i struke od relativno povoljne situacije napravila rusvaj. I dok je Krznar možda još bio Mamićev izbor, možda jer je jeftin, Kopić i Čačić vjerojatno nisu. A čini se da je cijena jedini izbor kod trenera i stručnog stožera... Nakon povećanja plaće i funkcija, pitanje je da li je to uopće više argument...

VK
vječni krojf
09:54 25.01.2023.

Neka ga puste,jer u Dinamu više ne daje puno,a uzima mjesto mladim talentima.On nije prava legenda kako pišu mediji.Treba uzeti u obzir da je uzimao nedozvoljena sredstva i to ne radi Dinama, već zbog reprezentacije Sjeverne Makedonije. Dinamo ga je u suspenziji plaćao drzao mu mjesto u momčadi, a time zavidan druge igrače. Sve u svemu on više ne igra vrhunski nogomet,ali pošto ga publika obožava on je u prvih 11.Često se ozljedi,a to znači da ne trenira bog zna kako.Neka mu je sa srećom, ali Dinamu nije neophodan.Kako se moglo dvije godine bez njega,i to još u pravim godinama za nogometaša tako će moći i sada na kraju karijere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije