Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAZIO I OBITELJI

Osvajač Lige prvaka objasnio problem PSG-a: Osjećao sam se kao ministar sporta

23.10.2021.
u 12:00

"Lakše je trenirati i voditi Romelua Lukakua nego Kylian Mbappéa ili Neymara. U Chelseaju, gdje je sve tečnije, mogu upotrijebiti svoju metodoligiju s više mirnoće i spokoja", dodao je njemački strateg

Trener Chelseaja Thomas Tuchel u svojoj prvoj godini na klupi Chelseaja je postao miljenik navijača londonskog kluba. Preuzeo je klub koji nije bio u dobrom stanju i poprilično iznenađujuće im donio naslov pobjednika Lige prvaka.

Zanimljivo je da je tek koji mjesec prije nego što je došao u Chelsea Tuchel bio otjeran s klupe PSG-a, na kraju je PSG preuzeo Mauricio Pochettino kojem je Lille uspio 'oteti' naslov prvaka u francuskoj Ligue 1. 

Kad pogledamo sve Tuchelove uspjehe u drugim klubovima, jako je čudan način na koji je završio njegov trenerski mandat u Parizu. Sada je, nakon objašnjenja njemačkog stratega, situacija ipak nešto jasnija. 

File photo - Paris St Germain's Neymar celebrates with Paris St Germain coach Thomas Tuchel after winning the Coupe de la Ligue during final between Olympique Lyonnais and Paris Saint Germain at Stade de France on July 31, 2020 in Saint-Denis, France. - The coach of the Parisian club PSG Thomas Tuchel was sacked this Thursday, December 24. The Parisian coach's contract was due to end in six months in June 2021. Photo by David Niviere/ABACAPRESS.COM
Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM

"PSG i Chelsea su nebo i zemlja na organizacijskoj razini. Tijekom mojih prvih nekoliko mjeseci u Parizu morao sam se baviti i obiteljima i prijateljima igrača. Osjećao sam se kao ministar sporta, a ne kao trener", rekao je Tuchel za Sportsweek.

"Lakše je trenirati i voditi Romelua Lukakua nego Kylian Mbappéa ili Neymara. U Chelseaju, gdje je sve tečnije, mogu upotrijebiti svoju metodoligiju s više mirnoće i spokoja", dodao je njemački strateg.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije