Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽA OZLJEDA GLEŽNJA

Veliki udarac za PSG! Na Real će morati bez Neymara

Neymar
Foto: Reuters
1/6
27.02.2018.
u 08:26

Neymar je upitan i za finale Liga kupa protiv Monaca koje je na rasporedu 31. ožujka.

Ozljeda Neymara ozbiljnija je nego što se činilo te će morati propustiti uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida, piše Goal.

Svaka nada u brz oporavak brazilske zvijezde ugašena je službenim priopćenjem iz PSG-a u kojem je potvrđena teža ozljeda gležnja.

Neymar će s travnjaka izbivati najmanje mjesec dana, a osim susreta s madridskim Realom koji se igra idućeg utorka, propustit će i četvrtfinale francuskog kupa protiv najvećeg rivala Marseillea, a upitan je i za finale Liga kupa protiv Monaca koje je na rasporedu 31. ožujka.

Ključne riječi

Komentara 2

MV
Mijat vrdoljak
08:48 27.02.2018.

A Reaulu nedostaju Marcel, Koroš i Modrić, tko je više izgubio

Avatar Hazl113
Hazl113
12:04 27.02.2018.

Definitivno PSG.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije