Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPALI S EURA

Srbi ogorčeni porazom: 'Poraz nas je vratio gdje jesmo. Bolno je reći, ali to je istina'

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Preliminary Round - Group C - Serbia v Montenegro
Foto: Angelika Warmuth/REUTERS
1/3
17.01.2024.
u 13:23

"Nismo dali ono što smo trebali. Polazim prvo od sebe jer prvi ja nisam dao ni na ovom turniru, ni na prošlim turnirima ono što se od nas očekuje", rekao je vratar srpske reprezentacije Vladimir Čupara

Srbija je razočarana učinkom svojih Orlova na Europskom rukometnom prvenstvu u Njemačkoj. Reprezentacija Crne Gore svladala ih je u posljednjem kolu rezultatom 30:29. Tako su i jedni i drugi ispali iz natjecanja, a u idući su krug prošli Mađarska i Island. Reakcije medija i igrača pokazuju koliko je poraz bio težak.

Dragan Pešmalbek, pivot rukometne reprezentacije, rekao je da je igra momčadi bila sramotna. Vratar reprezentacije, Vladimir Čupara, bio je još kritičniji.

GALERIJA Hrvatska slavila nad Rumunjskom! (31-25) Klarica sjajnom igrom spašavao kad je bilo najteže

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Preliminary Round - Group C - Serbia v Montenegro
1/9

"Što mogu reći, sramota je što smo pokazali i način na koji smo igrali. Nismo trošili energiju, radili smo puno grešaka... Moramo napredovati da ne radimo iste greške sljedeći put. Mislim da nismo izgubili samo ovu utakmicu. Protiv Islanda i Mađarske smo morali bolje igrati, možemo puno bolje. Na nivou smo najboljih, ali nažalost nismo ništa pokazali", rekao je Pešmalbek.

"Nema se što reći. Idemo kući, neka svatko pogleda sebe u ogledalo i to je to. Ova utakmica se ne igra na taktiku, nego jednostavno na m*da! Mi to danas nismo imali i nismo to imali u sedam ili osam utakmica u posljednje tri godine", rekao je i zaključio:

VEZANI ČLANCI:

"Nismo dali ono što smo trebali. Polazim prvo od sebe jer prvi ja nisam dao ni na ovom turniru, ni na prošlim turnirima ono što se od nas očekuje. Razočaran sam, ovo je tako bolan poraz, ali nas vraća tamo gdje očito jesmo. Ne smijemo lagati sami sebe. Ružno je reći, ali to je istina."

VIDEO Jose Mourinho dobio otkaz u Romi: 'Vjerujemo da je ova promjena najbolji potez za klub'

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
23:25 17.01.2024.

Sad očekujem EU Hanesa da kaže kako su ipak dobri jer krv nije voda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije