Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMATIČNA ZAVRŠNICA

VIDEO Šola oduševljeno slavio pobjedu nad Srbijom. Crnogorci ih izbacili u posljednjim sekundama

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Preliminary Round - Group C - Serbia v Montenegro
Foto: Angelika Warmuth/REUTERS
1/12
17.01.2024.
u 09:15

"Tek ćemo u idućim danima postati svjesni prilika koje smo propustili na ovom turniru. Vjerojatno će nas to boljeti do kraja života, osim ako ne postignemo neki uspjeh na sljedećim natjecanjima", rekao je Vladimir Šola nakon utakmice dajući naslutiti koliko je ovaj neuspjeh bio bolan za momčad Crne Gore

Rukometna reprezentacija Crne Gore se uoči trećega kola grupne faze Europskog prvenstva u Njemačkoj već oprostila od natjecanja. Upisavši najprije poraz od Mađarske (26-24) te zatim od Islanda (31-30), bilo je jasno da posljednja utakmica neće imati bodovnu važnost. Međutim, izabranici Vladimira Šole očito su imali još motivacije.

U posljednjem su se kolu susreli s reprezentacijom Srbije i odigrali svoju najpožrtvovniju utakmicu prvenstva. Konačan rezultat 30-29 za Crnu Goru postavljen je u dramatičnoj završnici, a njime su iz natjecanja izbacili i srpsku reprezentaciju. Nakon pogotka Grbovića u posljednjim sekundama utakmice, bivši hrvatski reprezentativac Vlado Šola je oduševljeno slavio sa svojim timom i igračima. Snimku odlučujućeg pogotka možete pogledati OVDJE.

GALERIJA Hrvatska slavila nad Rumunjskom! (31-25) Klarica sjajnom igrom spašavao kad je bilo najteže

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Preliminary Round - Group C - Serbia v Montenegro
1/9

"Uvijek govorim igračima da nikad nisi svjestan što možete dobiti dok ne izgubite. Tek ćemo u idućim danima postati svjesni prilika koje smo propustili na ovom turniru. Vjerojatno će nas to boljeti do kraja života, osim ako ne postignemo neki uspjeh na sljedećim natjecanjima. Žalit ćemo za ovom propuštenom prilikom", rekao je Šola nakon utakmice.

VEZANI ČLANCI:

"Srbija se borila lavovski u ovoj utakmici, ali smo nekako završili pozitivno, na našu sreću. Ne volim analogije, ali rekao bih da je hrvatska reprezentacija i prije nego što je postala svjetski prvak izgubila gotovo sve utakmice s jednim ili dva pogotka. Nekad gradiš, a nekad ubireš plodove", zaključio je bivši hrvatski rukometaš.

VIDEO Veliki redovi ispred plivališta Mladosti: 'Vrši se selekcija da ne bi ljudi s ulaznicom ostali vani'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije