Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strasti nakon utrke

Okršaj Verstappena i Russella: 'Vratit ću mu!', Britanac: 'Neću ga pustiti. Ovdje sam da se borim'

Azerbaijan Grand Prix
Foto: LISI NIESNER/REUTERS
1/3
29.04.2023.
u 19:36

"Bio sam iznenađen. Mislio sam da mi dolazi reći 'dobra borba'", rekao je Mercedesov Britanac George Russell nakon što ga je aktualni prvak Max Verstappen verbalno napao poslije prvog sprinta ove sezone. Verstappen je na kraju ipak završio utrku ispred Russella, na trećem mjestu, a ispred njega su bili Charles Leclerc i timski kolega Sergio Perez

Nakon sprinta u Bakuu na Velikoj nagradi Azerbajdžana verbalno su se sukobili Mercedesov George Russell i aktualni prvak Max Verstappen iz Red Bulla. Nakon što je prvak Russella nazvao "idiotom" jer mu je u jednom zavoju oštetio automobil i poručio mu da će mu istom mjerom uzvratiti, Britanac je u razgovoru za službene kanale F1 odgovorio:

"Bio sam iznenađen. Mislio sam da mi dolazi reći 'dobra borba'. Ja sam bio na unutarnjoj strani, on je već izgubio poziciju, iznenadilo me što se pokušao boriti s vanjske strane. Još kao osmogodišnjake u kartingu su nas učili da ako si na unutarnjoj strani na vrhu zavoja, to je tvoj zavoj. Ako se pokušaš boriti s vanjske strane, riskiraš. Ovdje sam da se borim i pobjeđujem. Neću ga pustiti da me prođe i mahati mu samo zato što je on Max Verstappen u Red Bullu", rekao je Russell.

Prvak je unatoč oštećenju uspio vratiti poziciju i završiti treći. Russell je utrku završio četvrti. Red Bullov Sergio Perez odnio je pobjedu, dok je Charles Leclerc, koji je startao s pole positiona završio drugi.

VIDEO: Jarun dobio novi izgled nakon 40 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije