Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAZILAC JOELINTON

Od tragičara postao junak navijača najbogatijeg kluba, a sad su ga uhitili

FILE PHOTO: Carabao Cup - Round of 16 - Newcastle United v AFC Bournemouth
Foto: Craig Brough/REUTERS
1/3
12.01.2023.
u 22:26

- Joelinton Cassio (26) iz Pontlanda (dio Newcastlea) uhićen je zbog vožnje u pijanom stanju - rekao je glasnogovornik policije Newcastlea. Pušten je da se brani sa slobode.

Kada je u ljeto 2019. stigao na St. James' Park, njegov je novi klub Newcastle očekivao da će u Brazilcu Joelintonu dobiti pravog napadača. Međutim, ne može se reći da je danas 26-godišnji nogometaš to ikada bio, a igre u vrhu napada nisu mu donijele popularnost, već žestoke kritike navijača.

>> Ronaldo je prodao zlatnu loptu za ogromne novce pa potom napravio nešto nevjerojatno

Na sjeveru Engleske za njega su Hoffenheimu platili 44 milijuna eura odštete i sukladno tome, postavili svoja očekivanja. Daleko od neke golgeterske forme, pritisak na Joelintona je rastao. I onda su doveli 'devetku' Calluma Wilsona, u klub su ušli bogati investitori i nastavili s pojačanjima, a Brazilca prebacili u - vezni red. Gdje odonda apsolutno briljira. Od omraženog igrača do junaka, doista je to postao među Svrakama. 

Međutim, sada se našao u problemu. Uhićen je u jutarnjim satima četvrtka nakon što je vozio u pijanom stanju, a njegov je auto odmah zaplijenjen. 

- Joelinton Cassio (26) iz Pontlanda (dio Newcastlea) uhićen je zbog vožnje u pijanom stanju - rekao je glasnogovornik policije Newcastlea. 

Pušten je da se brani sa slobode, a na sudu bi se trebao pojaviti 26. siječnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije