Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S ulica Marseillea

Novinar se javljao uživo usred nereda i pokazao hladnokrvnost

Rusija huligani
Foto: Reuters
1/6
14.06.2016.
u 16:44

Oko njega su trčali navijači, letjele su boce, vladao je kaos na ulicama Marseillea, ali David Chater je svoj posao odradio bez greške

Britanski novinar David Chater (63) pokazao je veliku profesionalnost tijekom javljanja uživo usred nereda u Marseilleu.

I dok su se engleski navijači povlačili pred napadima ruskih huligana dopisnik ITN-a, Sky Newsa i Al Jazeere hrabro je stajao na prvoj crti i bez zastajkivanja objašnjavo što se događa.

Oko njega su trčali navijači, letjele su boce, vladao je kaos na ulicama Marseillea, ali David Chater je svoj posao odradio bez greške. 

Britanski novinar javio se usred tučnjave ruskih i engleskih huligana, a kako je svoj posao odradio vrlo profesionalno pogledajte u videu...

>>Ruski huligani: Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi, mi se želimo tući s Hrvatima!

Komentara 1

Avatar d-ano
d-ano
10:44 15.06.2016.

..Tipicna slika MAjdana/Kijev...metoda ukrajinaca,,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije