Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stoper prema velikanu

Novi veliki transfer u Dinamu: Šutalo odlazi kod bivšeg finalista Lige prvaka za 20 milijuna eura?

Zagreb: Dinamo odradio večernji trening uoči sutrašnje utakmice protiv Salzburga
Igor SobanPIXSELL
09.01.2023.
u 20:46

Nakon Mislava Oršića u Premiership, Dinamo bi mogao realizirati transfer u još jednu ligu petice

Mislav Oršić potpisao je za engleski Southampton i tako možda nagovijestio nastavak prodaje u zagrebačkom Dinamu. Naime, francuski mediji pišu da je slavni Monaco zainteresiran za dovođenje stopera Josipa Šutala, a transfer bi mogao iznositi između 20-22 milijuna eura. Monegašani su Chelseaju prodali pouzdanog braniča Benoita Badiashilea i trenutno traže adekvatnu zamjenu. 

 

 

Šutalo se već neko vrijeme nalazi u prodajnom izlogu, govorkalo se o tome da će otići u njemački Leipzig kao zamjena za Gvardiola, no do realizacije posla nije došlo. Šutalu ima tek 22 godine, a dugoročni ugovor s Dinamom veže ga do ljeta 2028 godine. Prema Transfermarktu branič Dinama vrijedi 18 milijuna eura. Monaco je prema navodima medija spreman platiti i koji milijun eura više, a do nečega konkrentnog trebalo bi doći u narednim danima. 

Šutalo izvrsno kotira i kod izbornika Zlatka Dalića, odigrao je jednu utakmicu na svjetskom prvenstvu i to onu u borbi za brončanu medalju protiv Maroka

Komentara 2

KA
kanđija
23:49 09.01.2023.

Prodajte Antolića....

DE
derin
00:01 10.01.2023.

Vidjeli smo u Ligi prvaka, naročito protiv Milana i u Hnl-u, u nekim utakmicama. Malo iznad Hnl prosjeka izgleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije