Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji u posjedu snimke

Šokantni audiozapis iz Dinama: 'Antolić nas zaposlenike zove šljamom, a trenere narkomanima i PTSP-ovcima!'

09.01.2023.
u 14:45

U posjedu smo audio zapisa u kojem zaposlenici Dinama iznose da je Antolić u klub uveo strahovladu u klubu te niz drugih šokantnih detalja koji otkrivaju kakvo je stanje u klubu. U glavnim ulogama su Mirko Barišić i Marijan Vlak. - Da, ja sam predložio da nastavljamo suradnju s Mamićem, to je moja pogreška, ja sad za to odgovaram i po nekim prijavama koje sam na osnovu toga dobio. No, to je moj problem, rekao je Barišić između ostalog na sastanku.

Komentara 24

MU
mustafa13
15:06 09.01.2023.

Kako su čelni ljudi odlučili prepustiti klub Tomaševićevoj LGBT strancii i propalim policajcima koji u klubu lječe komplekse, ne prognoziram ništa dobro ovom klubu. A grad Zagreb nek slobodno odluči da neće sudjelovati u gradnji stadiona. Njima na dušu. Ako misle vladati na partijski način, da samo "određeni" komesari mogu biti u klubu, nek vrate i petokraku na dinamov grb, pa nek zaokruže cjelinu.

DU
Deleted user
14:58 09.01.2023.

Zdravko Mamic vs Petar Pripuz

BE
Berri
15:06 09.01.2023.

Mamić ide na najjače. Zatvorio je onu trojicu sudaca sa Županijskog suda u Osijeku, protiv suca Đure Sasse je govorio najgora, a sada razvaljuje i Antolića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?