Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAO GA VIRUS

Novi udarac: Slavni nogometaš četvrti put pozitivan na koronavirus

Ronaldo Dybala
Foto: PA Images/PIXSELL
29.04.2020.
u 07:41

- Ostajao sam bez zraka i tu ništa ne bih mogao napraviti - opisivao je svoje stanje Dybala nakon što je prvi put bio pozitivan. Također je imao i jaki kašalj te povišenu temperaturu.

Argentinski nogometaš Juventusa Paulo Dybala opet je pozitivan na koronavirus, pišu strani mediji. Dybali je to četvrti put u posljednjih 40 dana da je pozitivan na virus koji paralizirao dobar dio svijet.

Sve je krenulo 21. ožujka kada je objavljeno da je Argentinac pozitivan na koronavirus. Pretpostavlja se da se zarazio preko suigrača Danielea Ruganija koji je prvi igrač Juventusa s koronavirusom.

- Ostajao sam bez zraka i tu ništa ne bih mogao napraviti - opisivao je svoje stanje Dybala nakon što je prvi put bio pozitivan. Također je imao i jaki kašalj te povišenu temperaturu.

Dybala je zatim objavio da je njegov test na koronu negativan, ali je dva dana kasnije napravio novi test kako bi bio siguran da se izliječio. No, taj je put bio pozitivan.

Nogometaš se u posljednjih 20 dana dva puta testirao, ali je i dalje pozitivan samo što više nema nikakvih simptoma. S njim je zaražena i njegova djevojka Oriana Sabatini.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
11:04 29.04.2020.

ovim se dokazuje ono što naš HZJZ radi, tek nakon tri negativna nalaza se proglašava da je netko zdrav i još se traži od istog da sjedi još sedam dana doma što je otprilike između 30-40 dana izolacije. dakle nijee taj jadnik niti bio ozdravio zapravo....

SP
spancro
20:10 29.04.2020.

kontrolirate mu doktora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije