Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobuzdani seks

Slavna glumica sve pustila u javnost! Istina je, imao me gdje je htio, čak i na parketu dvorane

Carmen Electra
Foto: Press Association/Pixsell
1/14
28.04.2020.
u 09:16

– To je bilo ludo, Rodman i ja smo se ponašali kao dvoje klinaca u trgovini slatkišima – naglasila je Carmen Electra

Nove epizode hvaljenog dokumentarnog serijala ''Posljednji ples'' u naslovnu su ulogu gurnule Dennisa Rodmana, osebujnoga tipa koji je izvanredno skakao. Kako ispod NBA obruča, tako i iz postelje u postelju.

Rodman je svojedobno priznao da je u životu promijenio više od čak dvije tisuće partnerica, a njegovoj su neobuzdanosti brojni  svjedočili i tijekom njegova boravka u Zagreb u listopadu 2003. godine.

Za tih je nekoliko dana obljubio više mladih Hrvatica, time se bez pardona hvalio i ispred hrvatskih novinara, a koliko je bio nemoguć, dočarao je i prilikom dolaska na utakmicu regionalne lige između Cibone i Olimpije.

Carmen Electra
1/14

Tada je drsko pokušao dotaknuti grudi tek novoizabrane misice Aleksandre Grdić kada mu je uručivala Cibonin dres, a na kraju se narugao svojim domaćinima time što je napustio dvoranu i prije nego što je utakmica počela.

Dakako, njegovih su napadaja ludila bili itekako svjesni i u Chicago Bullsima.

Naime, kada bi zastranio u svom ponašanju izvan terena i kada bi to momčad osjetila, Rodman je imao problema verbalizirati svoju krivnju. Stoga bi to, ponekad, učinio trener Phil Jackson, a drugom prilikom bi sam "Dennis The Menace" svima kupio dar.

Tako je jednom prilikom, neposredno prije Božića, ženama svih suigrača kupio ogrlice. Bila je to njegova tiha isprika.

– Rekli smo mu da nas ubija time jer to je ljepši dar od onoga kojeg smo mi sami svojim ženama pripremili – prisjetio se tadašnji njegov suigrač, danas trener Warriorsa, Steve Kerr.

A Rodman je i prema svojim ženama znao biti pažljiv, a iste je znao iznenaditi i sa seksom na neobičnim mjestima što je potvrdila i njegova tadašnja djevojka Carmen Electra. Prisjetivši se jedne takve epizode, glumica iz serijala "Baywatch", ispričala je novinaru LA Timesa ovo:

– Jednog dana, kada su Bullsi imali dan odmora, Dennis mi je kazao da ima iznenađenje za mene. Stavio mi je povez preko očiju, posjeo me na svoj motocikl i odvezao me u dvoranu za trening Bullsa.

To je bilo ludo, ponašali smo se kao dvoje klinaca u trgovini slatkišima. Seksali smo se gdje god smo stigli – u sobi za masaže, u teretani pa tako i na parketu – kazala je Electra i, uz smijeh, dodala:

– Iskreno, ne mislim da je ikada trenirao žešće u životu nego tog dana.

U dokumentarcu, čije su epizode tri i četiri emitirane protekloga vikenda, govori se i o tome kako je Rodmanu dopušteno da usred sezone (u siječnju) ode na 48-satni dopust jer se prilično potrošio dok se čekalo da se Scottie Pippen vrati zbog ozljede.

Dakako, Rodman je gabarite odmora prekoračio, što je naljutilo Michaela Jordana koji u filmu nije htio iznositi detalje o Rodmanovu naglašenom libidu ali je rekao ovo:

– Morali smo ga izvući iz kreveta. A neću sada ovdje pričati što je i tko je bio u njegovu krevetu.

A bila je to Carmen Electra, koja je priznala:

– Netko je pokucao na vrata, a kada smo shvatili da je to Michael Jordan, ja sam se sakrila. Nisam htjela da me vidi u takvom izdanju, pa sam se sakrila iza kauča pokrivši se dekama, a Jordan je ušao i kazao Dennisu: "Hej čovječe, pa moramo na trening."

Zbilo se to neposredno nakon Rodmanova povratka iz Las Vegasa, gdje je divlje partijao, a Jordan ga je potražio u njegovu stanu koji je bio nasuprot dvorane.

U svojoj izjavi Rodmanova tadašnja partnerica nije spomenula detalj koji ističe redatelj dokumentarca Jason Hehir.

– Doznavši da je Rodman u stanu, Jordan je s kondicijskim trenerom otišao do njegova stana, a kada mu je ovaj otvorio, zgrabio ga je za nosnu naušnicu i izvukao ga. To je nešto što Jordan nije rekao u kameru, ali jest dok smo snimali. 

Komentara 8

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
08:08 29.04.2020.

Inace, seks na parketu i ostalim tvrdjim podlogama je iznimno ugodan i opustajuci, zbog cega ga ljudi rado prakticiraju.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:30 28.04.2020.

Dooooooosadnooooo... Sa svojom ženom sam radio i veće egzibicije od 'seksa na parketu dvorane' LOL amateri

Avatar ucjena
ucjena
07:31 29.04.2020.

Imala si i ti njega!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije