Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doigravanje NBA

Novi poraz Lakersa, World Peace ponovno u sukobu s Hardenom

Ron Artest
AFP
17.05.2012.
u 08:42

Harden je u jednoj akciji laktom zakačio World Peacea, a ovaj je odglumio da je nokautiran

Košarkaši Oklahoma Cityja domaćom pobjedom (77:75) poveli su sa 2-0 protiv LA Lakersa u polufinalnoj seriji doigravanja Zapadne konferencije NBA.

Iako je sve do dvije minute prije kraja sugeriralo da će Lakersi izjednačiti na 1-1, obratom u režiji Kevina Duranta, koji je prvo zabio za vodstvo 76:75 pa bio precizan iz slobodnih bacanja, Oklahoma je pobijedila. U Staples centru u četvrtak i petak domaćini će se boriti da vrate priču na početak. Najučinkovitiji među pobjednicima bili su upravo Durant sa 22 koša, sedam skokova i pet asistencija, dok je Westbrook dodao 15, a Harden 13 koševa. Za Lakerse su Bynum i Bryant ubacili svaki po 20 koševa.

Dodajmo i da se Metta World Peace, pravog imena Ron Artest, ponovno ''proslavio'' nesportskim ponašanjem. U jednoj akciji laktom ga je dotaknuo James Harden, a World Peace odglumio da je nokautiran. Podsjetimo, prije tri tjedna akteri su bili u suprotnim ulogama s tim da je Harden dobio ozbiljan udarac zbog kojeg nije mogao nastaviti utakmicu.

U trećoj utakmici Istočne konferencije Boston je pobijedio Philadelphiju sa 107:91 i poveo sa 2-1 u seriji. U pobjedi je najbolji bio Garnett sa 27 koševa i 13 skokova, dok je Pierce dodao 24 koša i 12 skokova, a Rondo 23 koša i 14 asistencija. Za domaće 76-erse 22 koša ubacio je Young. Sljedeća utakmica igra se  ponovno na njihovu parketu u četvrtak.

Zapadna konferencija, polufinale, 2. utakmica:

Oklahoma City  - LA Lakers 77:75 (Durant 22k, Westbrook 15k / Bynum 20k, 9s, Bryant 20k)

Oklahoma vodi u seriji sa 2-0

Istočna konferencija, polufinale, 3. utakmica:

Philadelphia - Boston 91:107 (Young 22k / Garnett 27k, 13s, Pierce 24k, 12s, Rondo 23k, 14a)

Boston vodi u seriji sa 2-1

Komentara 1

AL
alan34
10:05 17.05.2012.

naučite jednom da se košarkaš LA Lakers-a s brojem 37 zove Metta World Peace! Nekada se zvao Ron Artest, ali je legalno promijenio ime u MWP. Stalno bulaznite da on sebe tako naziva, da je tzv. MWP, itd. Koliko god neobično, smiješno ili glupo bilo, čovjek se sada tako zove. Kao što ne pišete da je Milo Vasić tzv. Jasmin Stavros, Jovan Kuga tzv. Vanja Sutlić, Cassius Clay tzv. Muhammad Ali, itd. Capisce?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije