Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žele ga najveći klubovi

Nova zvijezda njemačkog nogometa zarađuje milijune i ne želi pomoći roditeljima kojima prijeti deložacija

Bundesliga - Borussia Dortmund v Schalke 04
LEON KUEGELER/REUTERS
28.10.2022.
u 18:13

Novi talent njemačkog nogometa nalazi se u ružnoj obiteljskoj situaciji.

Veliki nogometni talent Youssoufa Moukoko nadolazeća je zvijezda svjetskog nogometa i budući veliki transfer dortmundske Borussije. 

17-godišnji nogometaš je već dvije godine član Borussije, zabio je četiri gola uz dvije asistencije, a privukao je i pozornost najvećih klubova poput PSG-a, Liverpoola i madridskog Reala. Ugledni Bild je donio priču o tome kako je Nijemac kamerunskih korijena u velikoj svađi sa svojim roditeljima i ne želi im pomoći u velikoj nevolji. 

Naime, imaju obiteljsku kuću u Hamburgu, a do 10. studenog moraju platiti više od milijun eura za kuću, a u suprotnom će biti izbačeni na ulicu. Riječ je o zemljištu s kućom u Hamburgu od 1300 kvadrata vrijednim oko milijun eura. S obzirom na to da već dvije godine ne pričaju, teško je očekivati da će im član crno-žutih pomoći.

Soccer Football - Bundesliga - Borussia Dortmund v Schalke 04 - Signal Iduna Park, Dortmund, Germany - September 17, 2022 Borussia Dortmund's Youssoufa Moukoko and Felix Passlack celebrate after the match REUTERS/Leon Kuegeler DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO. Photo: LEON KUEGELER/REUTERS
Foto: LEON KUEGELER/REUTERS

Moukoko se posvađao s vlastitim ocem zbog agenta kojeg njegova obitelj ne voli i optužuje ga da je pohlepan.  Sad su se pojavili novi detalji priče. Naime, Moukokovi roditelji žive samo od njegovog novca i nemaju drugih prihoda.

Moukoko već sada ima milijune na računu, trenutno traži veliku plaću od osam milijuna eura za produljenje ugovora čime bi uz Hummelsa i Cana postao najplaćeniji igrač u svlačionici. 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Nikica Pavlek, navijač u Salzburgu: 'Ja mislim da će Dinamo danas dobiti 2:0. Imaju kvalitetnu ekipu'

Komentara 1

PG
Paulie_Gualtieri
18:27 28.10.2022.

Ne čudi me ovo. 🚲🏃🏿🏃🏿

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije