Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAPANSKO ČUDO

Njemački mediji 'razapeli' Elf: 'Ovo je čisti očaj i blamaža! Želimo vam ugodnu srijedu'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group E - Germany v Japan
Annegret Hilse/REUTERS
23.11.2022.
u 16:19

Japan je kreirao novu veliku senzaciju nakon što je Saudijska Arabija svladala Argentinu. Nogometaši zemlje izlazećeg sunca šokirali su moćnu Njemačku.

Nakon što je Argentina senzacionalno izgubila od Saudijske Arabije 1:2, istim rezultatom poražena je još jedna svjetska velesila Njemačka

Elf je poveo preko Gundogana iz jedanaesterca i bili su puno bolja momčad prvo poluvrijeme, no drugi dio je u potpunosti pripao japanskoj nacionalnoj selekciji koja je preko Doana i Asana krenula utakmicu. 

Japan je tako srušio Hansija Flicka, a njemački mediji su naravno kritički nastrojeni prema četverostrukom svjetskom prvaku. 

>> Analiziramo igru Hrvatske i probleme koji čekaju Dalića nakon prve utakmice, u studiju Stjepan Tomas

- Čisti očaj! Ovo je bilo nevjerojatno, Njemačka šokantno poražena od Japana - piše Sportschau

- Sva upozorenja i pozivanja na argentinski poraz nisu pomogla. Njemačka je izgubila uvodnu utakmicu Svjetskog prvenstva protiv Japana 1-2 unatoč prednosti u pauzi. Selekcija DFB-a odigrala je vrlo pristojno prvo poluvrijeme nakon pomalo neravnomjernog početka i povela je golom iz penala koji je izveo Ilkay Gündogan. Ali ljudi Hansija Flicka propustili su brojne prilike da riješe stvari. I tako je četverostruki svjetski prvak postupno padao u igre. - komentar je Sport 1

- Na početku Svjetskog prvenstva 2022. u Kataru reprezentacija Njemačke izgubila je od Japana 2-1! Nijemci su igrali sjajno, zasluženo vodili na odmor zahvaljujući jedanaestercu İlkaya Gündoğana, ali su u drugom poluvremenu sve više izmicali igri! Sa svakom ofenzivnom promjenom koju je napravio Moriyasu, Samurai Blue je postajao sve opasniji dok Ritsu Dōan nije izjednačio u 75. minuti. Osam minuta kasnije Takuma Asano preokrenuo je nakon jake serije. Njemačka je trebala povećati prije nego što je danas izjednačila, ali je propustila nekoliko jakih prilika. Postoji rizik od još jednog ranog kraja protiv Španjolske u nedjelju! Ugodnu srijedu! - sarkastično je zaključio Sport Bild

- Blamaža na otvaranju! Njemačka izgubila unatoč vodstvu protiv Japana - naslov je Sky Sportsa

Standings provided by Sofascore
 

>> Mihael Mikić objasnio zašto Hrvatskoj fale Olić i Mandžukić: Od jednog napadača očekujem eksploziju

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 11

FR
fred70
17:10 23.11.2022.

Ne kužim, već dva dana pričaju o one love i kako je biti naguźen normalno i sad kad su ih naguzili, vise nije ok. Pa naka se sada odluče. šta ustvari žele.

PP
pp
16:58 23.11.2022.

Ovo više nije Njemačka.

PA
pan-am
16:46 23.11.2022.

To je za njih previše muški sport postao ,lupaju po nogama i možeš se ozlijediti ,a jooooj baš mi ih je žao .!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije