Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretni bodom

Marokanski mediji oduševljeni : Hrabri lavovi držali su svjetske doprvake u šahu

KATAR 2022 - Susret Maroka i Hrvatske u 1. kolu Svjetskog prvenstva u Kataru
Igor Kralj/PIXSELL
23.11.2022.
u 15:00

Maroko se pokazao kao vrlo kompetitivna momčad protiv favorizirane Hrvatske koja ipak nije uspjela uzeti sva tri boda iako su imali nekoliko odličnih prilika

Hrvatska nije uspjela probiti marokanski bunker, afrički predstavnik je bio u čvrstom bloku i orijentirao se na polukontre i kontre te su se pokazali kako se radi o dobrom suparnika. 

Marokanski mediji su naravno s oduševljenjem popratili osvajanje boda njihove reprezentacije protiv aktualnih branitelja svjetskog srebra iz Rusije. 

>> VIDEO: 'Hrvatska bi mogla doživjeti svjetsku pjusku ako ne napravi rezultat u Kataru'

- Maroko - Hrvatska: Hrabri lavovi zadržali viceprvake svijeta na šahu", piše 360 Sport uz komentar: 

- Lavovi su bili pravovremeni u obrani, ali nisu bili učinkoviti u napadu.

- Hrvatska, finalist prošlog Svjetskog prvenstva, nije našla rješenje protiv dobro organiziranog, ali nespretnog Maroka - mišljenje je marokanske verzije BeinSportsa

- Utakmica je završila remijem bez golova protiv momčadi koja je igrala finale prošlog prvenstva, s velikim zvijezdama predvođenim Modrićem, koji je zaslužio javnu opomenu. Rezultat koji održava naše šanse, pod uvjetom da budemo bolji protiv Belgije - napisao je portal  AlmarssadPro

- Maroko i Hrvatska podijelilu su bodove u remiju bez golova. Lavovi su bili dostojni, ali su se mogli nadati boljem protiv nezgodne ali  Hrvatske koja se nudila - piše Le Desk.

 

 

Standings provided by Sofascore

>> Analiziramo igru Hrvatske i probleme koji čekaju Dalića nakon prve utakmice, u studiju Stjepan Tomas

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 1

TE
Templo
15:42 23.11.2022.

Marokanski bunker? Aha je bas, bilo je situacija kad smo se panicno branili, od koga pitam se, ako je Maroko bio u bunkeru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije