Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
propao spektakl

Ništa od Efesa na Trgu! No, stiže Real

Cibona Cedevita (1)
Luka Stanzl, Petar Glebov/Pixsell
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
18.09.2012.
u 19:36

– Poučeni Medveščakovim iskustvom nećemo čekati do zadnjeg trena. Prebacujemo sve u Draženov dom – kaže direktor Antunović

Utakmica Cibone i Efesa, koja se u subotu, 22. rujna, trebala održati na Jelačićevu trgu, pred otkazivanjem je! Vremenska prognoza za ostatak tjedna uključuje mogućnost kiše svaki dan, pa i na dan kad bi se trebao održati spektakl. Odluka će biti donesena danas, no gotovo je sto posto sigurno da sve biti prebačeno u Draženov dom.

– Ako kiša i ne bude padala u subotu, a bude ostalih dana, parket bi mogao povući vlagu, a ni mi ni naši skupi turski gosti nećemo riskirati da se netko slomi – kaže direktor Cibone Zdenko Antunović koji od ideje nije konačno odustao.

– Projekt je već napravljen, samo je pitanje kad ćemo ga realizirati. Postoji mogućnost da na kraju sezone ili u kolovozu sljedeće godine na Trg dovedemo Real Madrid te da s njima igraju i naši veterani i prva momčad – najavio je Antunović.

Ključne riječi

Komentara 2

SE
serđo
23:22 18.09.2012.

zamisli za***a. otpao efes, dolazi real.

PE
pelinkovac
10:09 19.09.2012.

Cibona je ok,dok je mikija ne bojim se za nju..Miki pobjedi na izborima ove sve konjusare posljske i ceske i dodji u Brod na janjetinu ispod peke;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije