Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON JEDNE SEZONE...

Nikola Vlašić u nemilosti trenera: Želi ga se riješiti, već je postavljen na transfer listu!

Premier League - West Ham United v Burnley
Foto: Andrew Boyers/REUTERS
1/3
30.05.2022.
u 13:45

Ovako nešto nije nimalo poticajno jer Vlašić se nije uspio dokazati u tolikoj mjeri da ga se već nakon jedne sezone klub želi očajnički riješiti. Nažalost, slično je Nikoli bilo i dok je igrao za Everton, što znači da engleski nogomet očito nije za njega.

Nikola Vlašić prošlog je ljeta za 30 milijuna eura stigao u West Ham iz moskovskog CSKA, ali trener David Moyes nije mu davao priliku i već ga se želi riješiti kako bi što više ublažio gubitak novca na reprezentativcu Hrvatske kojem Zlatko Dalić vjeruje bez obzira na činjenicu da je većinu sezone sjedio na klupi.

Naime, portal specijaliziran upravo za vijesti o londonskom klubu Claret and Hugh navodi da je uprava uslišala Moyesovu želju i postavila Vlašića na transfer listu. Nije poznato za koliko novca ga prodaju, ali po Transfermarktu vatreni vrijedi 25 milijuna eura.

Nije baš najrealnije da bi čekičari mogli dobiti toliko za njega, ali odgovara im i opcija posudbe, uz kasniju kupovinu. Vjerojatno bi tijekom posudbe njegov novi klub preuzeo i Vlašićevu plaću iz West Hama.

Soccer Football - Premier League - West Ham United v Burnley - London Stadium, London, Britain - April 17, 2022 West Ham United's Nikola Vlasic reacts after Burnley's Ashley Westwood sustains an injury Action Images via Reuters/Andrew Boyers EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details. Photo: Andrew Boyers/REUTERS
Foto: Andrew Boyers/REUTERS

Kako god, nije nimalo poticajno ovako nešto, gdje se igrač propustio dokazati u tolikoj mjeri da ga se već nakon jedne sezone klub želi očajnički riješiti. Nažalost, slično je Nikoli bilo i dok je igrao za Everton, što znači da engleski nogomet očito nije za njega.

Možda sad žali što nije izabrao Milan, koji je osvojio Serie A, igrat će iduće sezone u Ligi prvaka i dio je nogometa koji bi Vlašiću sasvim sigurno više odgovarao.

Ipak, sreća u nesreći je što izbornik Dalić ne odustaje od njega, zvao ga je za naredne četiri utakmice Lige nacija.

- Bio je jedan od najboljih igrača u kvalifikacijama, znam koliko vrijedi i može. Svi u stožeru smo za njega i stav je da mora biti s nama - bio je jasan izbornik na ovu temu.

>>> Luka Modrić ekskluzivno iz Pariza za Večernji list

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar whitesox
whitesox
15:15 30.05.2022.

Nemilost?Ili znaš ili si na klupi.to je neminovno.

PB
pb1520
15:31 30.05.2022.

Ide na posudbu u Hajduk, a sjest će i 200.000kn od Plenkovića

CA
Cambridge
16:57 30.05.2022.

Cijenim Dalica, ali ovaj put se ne drži onog što je rekao, da igrači koji ne igraju u klubovima, ne mogu biti na spisku reprezentacije. Vlašić nije zaslužio poziv za kup nacija. Nek to zasluzi sa formom i igrama, isto kao i Petković.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije