Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Niko Kranjčar

Niko Kranjčar: Nismo se tresli ni zbog Brazila

\'07.09.2010.,Maksimirska 128, Zagreb - stadion u Maksimiru. Kvalifikacijska utakmica za Europsko nogometno prvenstvo 2012. godine koje ce se odrzati u Poljskoj i Ukrajini. Hrvatska - Grcka. Niko Kran
Sanjin Strukic/PIXSELL
08.09.2010.
u 19:32

Niko Kranjčar javio se jučer telefonom iz Londona, već je u režimu Tottenhamovih priprema za subotnji sraz s WBA-om.

Obitelj Kranjčar proteklog je utorka slavila tek polovično. Tata Zlatko osvojio je Sofiju, dok Niko nije uspio protiv Grka.

– Nisam tatu uspio dobiti istu večer kada je pobijedio, ali čuo sam se s njim danas ujutro. Svaka mu čast, čestitao sam mu, ovih šest bodova Crne Gore strašan je rezultat – kaže Niko.

Ni tata se nije nadao dvjema pobjedama?

– Nakon što je pobijedio Wales, očekivanja su im bila porasla. U Bugarsku su išli neopterećeni, a imaju sjajne individualce, pa me čak ta pobjeda i nije tako iznenadila.

Tata može u dodatne kvalifikacije?

– Sada se to čini dostižnim i vjerujem da će tamo biti, iako je ciklus tek počeo.

Pomoći ćete u pripremama za Engleze 12. listopada?

– A ne, nema potrebe, tata još uvijek zna više od mene, iskusniji je. Ali, prvo treba dobiti Švicarce, pa će onda misliti na Engleze.

Hrvatska je protiv Grka podbacila?

– Taj remi uopće ne smatram neuspjehom.

Ali, Hrvatska opet kod kuće nije pobijedila, dojam je da više i ne može slomiti imalo jačega suparnika?

– To je vaš dojam, no moj doživljaj Grka sasvim je drukčiji. Oni protiv nas u 90 minuta praktički nisu pucali prema golu, nisu napravili niti jednu ozbiljnu šansu.

Utoliko lošije što ih nismo pobijedili?

– OK, možemo razgovarati o tome što nismo od početka zaigrali ofenzivnije, kao u završnici utakmice, kada smo imali dosta šansi, i nama je to sada malo žao, ali mi smo se, igrajući protiv Grka, uvjerili da smo duplo bolji od njih. I od svih ostalih u skupini. I taj gubitak dva boda manja je šteta od one koju je Gruzija nanijela Grcima. Mi smo i dalje favoriti skupine i držimo stvari pod kontrolom. Sad sam tek uvjeren da smo najbolji.

Ne bojite se gostovanja u Tel Avivu?

– Dajte, molim vas, pa nisam se bojao ni Brazila na SP-u, a sada bih se trebao bojati Izraelaca. Ovaj remi nije nam poljuljao atmosferu, niti nas obeshrabrio, naprotiv – zaključio je Niko Kranjčar.

Komentara 9

GR
Gradinar
19:43 08.09.2010.

Niko, vjerujem ti da se ne bojiš. Ali, orkestar svira sve slabije note i jedva čujno. sindrom gubitnika se polako uvlači u generaciju. Još od Turske. Bolji ste nego pokazujete, a to je rukopis trenara.

LA
lavov
19:53 08.09.2010.

Pa noramlno da se oni nikog ne boje - umišljeni šminkeri kojima je samo lova na pameti. Jedino koga poštujem iz hrvatske repke je Darijo Srna -taj čovjek uvijek daje 200% dok igra za repku. Na ostale se POPIŠAM!

IN
Individuao
19:36 08.09.2010.

Ne tresete se vi ni od čega, boli vas spolovilo, jedino se možda trgnete ako zaprijeti opasnost da vas lupi po novčaniku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije