Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bit će veliko pojačanje'

Niko Kovač vratio u prvu momčad Hrvata koji puni naslovnice skandalima

Pre Season Friendly - VfL Wolfsburg v Brentford
Annegret Hilse/REUTERS
29.07.2022.
u 17:34

Dva hrvatska nogometaša, ukoliko se dokažu i pokažu, imat će važne ulogu u poznatom bundesligašu tijekom nove sezone.

Niko Kovač odlučio je pružiti novu priliku problematičnom braniču i našem reprezentativcu, Marinu Pongračiću. Momak je umjesto dobrih utakmicama u zadnjih nekoliko mjeseci punio medijske stupce zahvaljujući skandaloznom ponašanju - tužio je klub zbog neisplaćenih bonusa, izvrijeđao je i bivšeg trenera Marka van Bommela.

Njemački novinari su ga prozvali 'profesionalcem za pravljenje skandala', svi su očekivali kako će završiti na novoj posudbi ili transfer listi, no braća Kovač su odlučili pružiti slamku spasa. 

- Svatko će dobiti priliku, to se odnosi i na Pongračića. Znam sve što je bilo i znam što ljudi o njemu govore, ali vjerujem da je jako dobra osoba, da ima veliko srce i da zaslužuje priliku od mene. Ne znam hoće li ju iskoristiti, ali znam što on može. Mogao bi biti veliko pojačanje za nas - istaknuo je bivši hrvatski izbornik.

Vatreni je stigao u redove 'vukova' za 9 milijuna eura iz austrijskog Salzburga. Osim nestašnog Marina, priliku će dobiti još jedan Hrvat, Josip Brekalo

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije