Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Profesionalac za skandal'

Njemački mediji udarili po Hrvatu, tvrde da samo radi skandale

Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči kvalifikacijskog susreta s Maltom
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
19.07.2022.
u 14:33

"Profesionalac za skandale najradije više nikad ne bi igrao za Wolfsburg. VFL ga se želi riješiti što je prije moguće, no branič ima ugovor do 2024. godine", navodi Bild

Njemački Bild objavio je tekst o povremenom hrvatskom reprezentativcu Marinu Pongračiću (24) kojeg nazivaju "profesionalcem za skandale".

Bild je naveo dugi popis skandala kojima je živcirao čelnike Wolfsburga.

"Ilegalni korona party, curenje internih informacija, tužba protiv kluba", navode Nijemci.

Pongračiću je istekla posudba u Borussiji, tužio je Wolfsburg zbog neisplaćivanja bonusa, a onda kritizirao matični klub. Nadao se da će ga Borussija otkupiti, ali žuto-crni nisu željeli platiti devet milijuna eura.

Pongračić je zbog bolesti propustio dio priprema Wolfsburga, no ovih je dana krenuo s treninzima. A Bild je to prokomentirao na sljedeći način:

"Profesionalac za skandale najradije više nikad ne bi igrao za Wolfsburg. VFL ga se želi riješiti što je prije moguće, no branič ima ugovor do 2024. godine."

Ipak, na klupi Wolfsburga je Niko Kovač nije nije sasvim prekrižio Hrvata.

- Dat ćemo priliku onima koji su bili nesretni u ovom dresu, a sada žele biti s nama - rekao je Kovač.

>> Pogledajte i gaf tijekom prijenosa HNL-a

Komentara 5

SZ
SZ123
14:48 19.07.2022.

Je li autor ovog clanka uopce svjestan da siri ksenofobiju. Nisu njemacki mediji udarili po Hrvatu, nego po osobi zbog njenog ponašanja, a ne zato sto je Hrvat. Sramota je namjerno i svjesno zlorabiti cinjenicu da je doticni uz to I pripadnik hrvatskog narod... a sve samo radi klikbejta. A poslije se cudite kad se dogodi neki incident. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije