Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPINJAČA GIMKA:

'Nije istina da nam je Zdravko Mamić nudio novce'

Zdravko Mamić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/7
17.04.2019.
u 16:44

Nije nam cilj dizati tenzije, čak naprotiv, ali isto tako ne želimo šutjeti kada na naše ime Uspinjača – Gimka koje ponosno nosimo pojedinci bacaju ljagu i “truju” javnost neistinama, poručili su iz kluba

Sutra će u četvrtfinalu futsal prvenstva hrvatske igrati Futsal Dinamo protiv momčadi Uspinjače Gimka. Susret je na rasporedu u 20 sati u dvorani 2 Doma sportova, a samo dan prije utakmice oštrim priopćenjem su se iz Uspinjače obratili javnosti. 

Povod tome je bila Facebook objava na stanici 'Dinamov outsider' u kojoj stoji  kako je jedna osoba iz Uspinjače ispričala kako je Zdravko Mamić iz Hercegovine  poručio svojim prijateljima Morinama (braći Korabu i Kujtimu) da će svakom igraču dati 200 eura premije ako u četvrtfinalu izbace momčad Futsal Dinamo. 

- Nastavno na učestale upite hrvatske javnosti, ovim putem oštro osuđujemo Facebook stranice koje žele naš klub dovesti u bilo kakvu vezu s ljudima kojima su oni sami opterećeni. Žalosna je prljava propaganda koja sije mržnju i uistinu smo tužni što pojedinci pozivaju one koji žele vjerovati, a ne misliti svojom glavom, na svojevrsni linč. Braća Morina iza sebe imaju izuzetno uspješne igračke karijere, a istim su putem nastavili kao treneri i nije im potrebna ničija pomoć. Nakon 14 godina postojanja Futsal Akademije Gimka, koja je najstarija i najbrojnija futsal škola u ovom dijelu Europe, preuzeli su Uspinjaču koja je simbol Grada Zagreba i futsala kao sporta u Hrvatskoj, a sve kako bi omogućili našoj djeci natjecanje na najvišoj razini.

Nikada nismo i nećemo komentirati rad drugih klubova, saveza, sudaca, žaliti se na nesreću ili kartone i ozljede igrača jer zanimaju nas samo teren i borba za bodove. U tekućoj smo sezoni osvojili “Kup Hrvatske” i “Kadetsko Prvenstvo”, a u borbi za naslove su naša juniorska i seniorska momčad. Nije nam cilj dizati tenzije, čak naprotiv, ali isto tako ne želimo šutjeti kada na naše ime Uspinjača – Gimka koje ponosno nosimo pojedinci bacaju ljagu i “truju” javnost neistinama - poručili su iz kluba. 

>>> Pogledajte kako izgleda stadion Maksimir 

 

Komentara 7

Avatar Bud Humski
Bud Humski
17:51 17.04.2019.

Bagra je opsjednuta Mamicem. Sve to treba poslati na jednu dugogodisnju kolektivnu psihoterapiju...

DE
delnice22
23:31 17.04.2019.

VL i svi drugi mediji moraju prestati pisati o tom kriminalcu kojeg je zlocinacki hdz pustio da pobjegne.To je moguce samo u slucajnoj drzavi, lopova Koji je opljackao preko 100 miliona kuna pustiti da slobodno izadje iz zemlje.To je sve sredio kolega sova super hik svojim zakonima,,KAKO POMOCI CLANU ZLOCINACKE HDZ KAD GA PRITISNU UZ ZID,,.

DU
Deleted user
18:27 17.04.2019.

Ma da je i stina , sto bi tu bilo nezakonito? Tko nudi Uljaniku novce?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije