Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mostovac poručio:

'Susret Zdravka Mamića s Aleksandrom Vučićem je sramotan'

Mamić Vučić
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
10.04.2019.
u 09:18

Saborski zastupnik Mosta Marko Sladoljev je ovaj susret usporedio sa situacijom kada je zagrebački gradonačelnik Bandić ugostio Arkanovca Palmu

Na srdačan susret i rukovanje bjegunca pred hrvatskim pravosuđem Zdravka Mamića i srbijanskog premijera Aleksandra Vučića u Mostaru osvrnuo se saborski zastupnik Mosta Marko Sladoljev. Sladoljev je ovaj susret usporedio sa situacijom kada je zagrebački gradonačelnik Bandić ugostio Arkanovca Palmu.

"Nakon velikog domoljuba Bandića koji najviše na svijetu voli ovaj grad i ovu zemlju, a u goste poziva Arkanovca Palmu, sada imamo i Zdravka Mamića. Taj veliki Hrvat koji se slomio od pomoći ovoj zemlji, kako 1991., tako i posljednjih godina, presretan se rukuje s Aleksandrom Vučićem iako se radi o Šešeljevom pobočnik iz rata i zagovorniku ideje Velike Srbije. Ovaj grad s desetinama tisuća branitelja i mnoštvom poginulih u Domovinskom ratu ali i Mamićev najdraži klub, čiji su navijači aktivno branili domovinu od Konavala do Mitnice, ne zaslužuju takve čelnike i moćnike. Sramotno", rekao je Sladoljev, priopćili su iz Mosta.

Video: Zdravko Mamić dao izjavu o presudi

Komentara 11

AM
AMD------------------------
19:30 13.04.2019.

jadnik !! zivi dokaz kako ovisnost o centru paznje i nezasitnost u tome iskorijeni osobu do te mjere,da je jos jedino uneracunjljiv !!

Avatar toxic alien
toxic alien
09:57 10.04.2019.

Kad moze Kolinda zasto ne bi i Mamic?! Mamic ga nije pozivao u Hrvatsku niti se doslovice klanjao pred njim, samo se uljudno rukovao kao sto bi svatko fino odgojen ucinio.

OK
okolo
10:51 10.04.2019.

...politički dibidibus, naivac od dudeka veći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije