Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPINJAČA GIMKA:
Povratak na članak

'Nije istina da nam je Zdravko Mamić nudio novce'

Nije nam cilj dizati tenzije, čak naprotiv, ali isto tako ne želimo šutjeti kada na naše ime Uspinjača – Gimka koje ponosno nosimo pojedinci bacaju ljagu i “truju” javnost neistinama, poručili su iz kluba

Komentari 7

Avatar Bud Humski
Bud Humski
17:51 17.04.2019.

Bagra je opsjednuta Mamicem. Sve to treba poslati na jednu dugogodisnju kolektivnu psihoterapiju...

VL
DE
delnice22
23:31 17.04.2019.

VL i svi drugi mediji moraju prestati pisati o tom kriminalcu kojeg je zlocinacki hdz pustio da pobjegne.To je moguce samo u slucajnoj drzavi, lopova Koji je opljackao preko 100 miliona kuna pustiti da slobodno izadje iz zemlje.To je sve sredio kolega sova super hik svojim zakonima,,KAKO POMOCI CLANU ZLOCINACKE HDZ KAD GA PRITISNU UZ ZID,,.

VL
DU
Deleted user
18:27 17.04.2019.

Ma da je i stina , sto bi tu bilo nezakonito? Tko nudi Uljaniku novce?

VL
AM
ante_maja
19:37 17.04.2019.

ma nebi on,on je pošten i dobar čovjek

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.