Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
finalna serija

NHL: Colorado razbio Tampa Bay i približio se tituli

NHL: Stanley Cup Playoffs-Tampa Bay Lightning at Colorado Avalanche
Foto: Isaiah J. Downing/REUTERS
1/5
19.06.2022.
u 08:00

Treća utakmica se igra u Tampi u ponedjeljak navečer.

Colorado Avalanche je sinoć u drugoj utakmici finala Stanley kupa "razbio" branitelje naslova Tampa Bay Lightening sa 7-0 i poveo u seriji na četiri pobjede 2-0. 

Cale Makar i Valeri Nichushkin zabili su po dva gola, Andre Burakovsky je upisao gol i asistenciju, Josh Manson i Darren Helm također su zabili, a Darcy Kuemper je imao 17 obrana za Colorado.

Jun 18, 2022; Denver, Colorado, USA; Colorado Avalanche center Darren Helm (43) is congratulated following his goal against the Tampa Bay Lightning during the second period in game two of the 2022 Stanley Cup Final at Ball Arena. Mandatory Credit: Isaiah J. Downing-USA TODAY Sports Photo: Isaiah J. Downing/REUTERS
Foto: Isaiah J. Downing/REUTERS

Treća utakmica se igra u Tampi u ponedjeljak navečer.

Vratar Tampe Andre Vasilevskiy je primio sedam golova i obranio još 23 udarca.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
15:31 23.06.2022.

Bravo colorado

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije