Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSMI GOL

Nezaustavljivi Ante Rebić opet zabio za Eintracht!

Ante Rebić
Foto: DPA/Pixsell
1/6
24.02.2019.
u 17:57

Rebić je doveo svoj sastav u vodstvo u 54. minuti preciznim udarcem s lijeve strane domaćeg kaznenog prostora. Bio je to njegov osmi ovosezonski prvenstveni pogodak, a igrao je do 90. minute.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić bio je strijelac prvog gola za Eintracht iz Frankfurta u 3-0 80-0) gostujućoj pobjedi protiv Hannovera 96 u 23. kolu njemačkog prvenstva.

Rebić je doveo svoj sastav u vodstvo u 54. minuti preciznim udarcem s lijeve strane domaćeg kaznenog prostora. Bio je to njegov osmi ovosezonski prvenstveni pogodak, a igrao je do 90. minute.

Pobjedu momčadi iz Frankfurta potvrdili su Jović (63) i Kostić (90).

Eintracht je šesti sa 37 bodova, dok je Hannover ostao pretposljednji, 17. sa 14 bodova.

Na vrhu je Borussia Dortmund, koja od 18 sati igra protiv Bayera iz Leverkusena, sa 51 bodom koliko ima i drugi Bayern.

Pobjeda Juventusa u Bologni

U susretu 25. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je na gostovanju pobijedio Bolognu sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Paulo Dybala u 67. minuti.

Mario Mandžukić  je za Juve odigrao cijeli susret kao kapetan.

U susretu između Sassuola i SPAL-a nije bilo pobjednika, susret je završio 1-1. Peluso je doveo domaćine u vodstvo u 43. minuti, a izjednačio je Petagna u 68. minuti iz jedanaesterca. Domaćin je od sudačke nadoknade bio s igračem manje nakon što je isključen Alfred Duncan. Lorenco Šimić nije nastupio za SPAL.

Chievo i Genoa su odigrali bez golova, a Adrian Šemper nije nastupio za domaći sastav. 

>> Pogledajte slavlje igrača Dinama

Ključne riječi

Komentara 3

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije