Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se brazilac

Neymar poludio nakon što su ga Srbi istukli i nazvao ih neprijateljima: 'Nećete me srušiti'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Brazil v Serbia
Dylan Martinez/REUTERS
26.11.2022.
u 11:42

Medicinska služba Brazila je istaknula kako situacija s ozlijeđenim Neymarom nije dobra

Brazilska nogometna vrsta ubilježila je sva tri boda i tako uspješno okončala premijerni nastup u Kataru, ali mogli bi se suočiti s jednim bolnim gubitkom. 

Srpski igrači su dobrano 'ispeglali' najveću brazilsku zvijezdu Neymara, a španjolski mediji čak pišu da je zvijezda PSG-a upitna za ostatak turnira. Fotoreporteri su uhvatili stanje njegovog zgloba koje uopće nije dobro te će Neymar propustiti ogled drugog kola protiv Švicarske

>> VIDEO: Kinezi bijesni zbog onoga što vide na SP-u: 'Oni šetaju bez maski, a nas su zatvorili u kuće'

Neymar se nakon utakmice i ozljede oglasio na društvenim mrežama i prozvao Srbe neprijateljima. 

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Brazil v Serbia - Lusail Stadium, Lusail, Qatar - November 24, 2022 Brazil's Neymar with injured ankle after the match REUTERS/Molly Darlington Photo: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS

- Ponos i ljubav koju osjećam noseći ovaj dres ne može se objasniti. Da mi je bog dao da biram gdje ću se roditi, to bi bio Brazil. Ništa mi nije dano na pladnju, uvijek sam morao juriti za svojim snovima i životnim ciljevima. Nikada nikome nisam želio zlo, a pomogao sam onima kojima je to bilo potrebno. Danas je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, i to opet na Svjetskom prvenstvu. Povrijeđen sam. Boljet će, ali sam siguran da ću dobiti šansu vratiti se i učiniti sve da pomognem svojoj zemlji, suigračima i samome sebi. Tako dugo da čekam kako bi me neprijatelj olako srušio? Nikada! Ja sam sin svemogućeg boga i moja vjera je beskonačna - objavio je na Instagramu 30-godišnji Brazilac. 

Na utakmici je Srbija skrivila 11 prekršaja, od čega čak devet nad Neymarom. Tako je Brazilac postao igrač koji je pretrpio daleko najviše prekršaja na utakmici ovog SP-a.

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Navijač Hajduka u majici Miše Kovača iz Dohe poručio: Hrvatska ide do kraja!

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 10

AN
antepravda
11:55 26.11.2022.

I Neimar je skužio sirovost i zatupljenst srpskog naroda.

RE
remarga
12:24 26.11.2022.

Sad će srbi proglasiti Neymara vastašom

DU
Deleted user
12:02 26.11.2022.

Dobrodosao u klub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije