Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARAN PORAZ

Nevjerojatno: UFC borac nokautirao sam sebe

Torres Brooks
Foto: Fightsite
02.06.2018.
u 18:34

Torres je unatoč debi nastupu bio favorit, jer je došao kao dvostruki prvak Titan FC promocije, no nije pokazivao nešto što bi mu moglo donijeti pobjedu.

Pobjedu na uistinu bizaran način upisao je UFC-ov debitant Jose Torres. On je do pobjede protiv Jarreda Brooksa došao tehničkim nokautom, no njegov protivnik je zapravo nokautirao sam sebe, piše Fightsite.

Mora se priznati kako je Brooks dominirao gotovo cijelu borbu. Od samog početka bolje se kretao i bolje pogađao, a posebno je dobro izgleda na polju hrvanja i pri kontroli svog protivnika. Torres je unatoč debi nastupu bio favorit, jer je došao kao dvostruki prvak Titan FC promocije, no nije pokazivao nešto što bi mu moglo donijeti pobjedu. No, zato mu je pobjedu donio, odnosno darovao njegov protivnik.

U tijeku je bila sredina druge runde, kada Brooks unutar klinča hvata i podiže Torresa. Očekivao se strašno jak slam, no u jednom trenutku Brooks nakratko gubi ravnotežu, odnosno težina njegovog protivnika ga je ponijela u drugu stranu. Ipak, on na to nije reagirao laganim spuštanjem, nego je svejedno pokušao slam i to na leđa. To je bila jako loše procjena, budući da je tijelo njegovog protivnika napravilo dodatnu silu, čime je Brooks prizemljio prvi, a udarac glavom u pod je rezultirao time da se automatski našao u nokautu.

Torres je onda uputio još par udaraca, no oni nisu bili potrebni, budući da je Brooks već sam sebe u potpunosti eliminirao iz borbe. Velika greška i uistinu bizarna pobjeda novog člana UFC-ove muha kategorije.

Torres Brooks
1/15

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije