Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE IGRAČA

Rijeka može igrati u Europi, sada je sve otvoreno za prolazak skupine!

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
19.10.2017.
u 23:20

- Dobro smo kontrolirali sredinu terena, ali najvažnije da je sve otvoreno za prolazak u skupini. Moramo zapeti u Europi, vidimo da imamo kvalitetu - rekao je Bradarić.

Rijeka je u trećem kolu Europske lige slavila u Beču kod Austrije (3:1) i upisala prvu pobjedu u skupini. Junak je bio Mario Gavranović koji je zabio dva gola.

- Dobro smo ušli u utakmicu i poveli. Igrali smo jako dobro. U nastavku nismo dobro ušli, oni su nas pritisli i primili smo gol. No, odigrali smo dobru utakmicu - rekao je Gavranović.

1/20

Rijeci su ovo prvi bodovi nakon što je izgubila od AEK-a i Milana.

- Naravno da je bio pritisak jer u dvije utakmice nismo osvojili bod, a bili smo vrlo blizu. Sad se moramo dobro odmoriti, a onda pripremiti za prvenstvenu utakmicu protiv Osijeka - zaključio je Gavranović.

Utakmicu je prokomentirao i Filip Bradarić.

- Opet je bilo dosta navijača i hvala im na podršci. Ovdje smo došli po bodove, znali smo da moramo pobijediti ako želimo napraviti nešto u skupini. Na kraju smo pokazali da Rijeka može igrati dobar nogomet i vraćamo se kući s tri izuzetno važna boda - rekao je Bradarić i dodao:

- Nismo prerano zaključili susret. Malo smo se povukli, primili gol, ali smo na kraju pobijedili. Puno smo pričali o tome da Austrija u sredini nije toliko agresivna. Dobro smo kontrolirali sredinu terena, ali najvažnije da je sve otvoreno za prolazak u skupini. Moramo zapeti u Europi, vidimo da imamo kvalitetu.


 

Komentara 5

Avatar babas
babas
13:03 21.10.2017.

Rijeka igra iz dana u dan sve bolje,u pravu je Kek da su kupovine igrača bile prekasno,trebalo je vremena da se to uigra. Grupa Milan,Austrija,Rijeka i AEK je jako izjednačena,tu svatko može svakoga tući i u gostima. Milan je favorit,ali ne igra ni blizu onako uvjerljivo kako smo očekivali,to se vidilo i protiv Rijeke i protiv AEKa. Svi još imaju šanse za prolaz.

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
23:28 19.10.2017.

Remek djelo europskog trenera Matjaža Keka koji čuda radi sa našim balkanskim klubom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije