Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STATISTIKA NE LAŽE

Nepravedno zakinut: Livaković imao triput više obrana od Martineza, Argentinac najbolji vratar!?

FIFA World Cup Qatar 2022 - Semi Final - Argentina v Croatia
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/3
18.12.2022.
u 21:44

Hrvatska jedinica spriječila je tri i pol gola, dok je vratar gaučosu u minusu za dva i pol gola. Četiri jedanesterca obranio je Livaković, a jedino mu se ovdje približio Messijev sugirač, obranio je tri penala.

Zlatna rukavica Svjetskog prvenstva u Kataru trebala je pripasti Dominiku Livakoviću. Jedini je to logičan zaključak nakon što je Sofascore usporedio nastupe našeg sjajnog vratara i Argentinca Emiliana Martineza, koji je na kraju uzeo najgradu za vratara turnira. Livi je bolji u sva tri parametra koje su uspoređivali.

>> Vatreni nakon osvojene bronce proslavili zagrljeni pjevajući: Nije u šoldima sve...

Vratar Dinama imao je 25 obrana u odnosu na skromnih sedam koliko je upisao Martinez - čak triput manje! Hrvatska jedinica spriječila je tri i pol gola, dok je vratar gaučosu u minusu za dva i pol gola. Četiri jedanesterca obranio je Livaković, a jedino mu se ovdje približio Messijev sugirač, obranio je tri penala.

Tijekom turnira pojavila se glasina da Livakovića želi dovesti njemački Bayern. U svakom slučaju, rođeni Zadranin, koji je bio dio ekipe i 2018. u Rusiji, mogao bi nakon ovog prvenstva zaraditi veliki transfer. Ako već nije dobio nagradu za najboljeg golmana, a trebao je - zaslužuje jedan od najboljih klubova svijeta. 

Komentara 11

VA
Varosanin
21:58 18.12.2022.

Zapravo je bolje imati ekipu gdje golman ime sto manje posla jer to moze dovesti do zlata kao u sluvaj Argentine ali ako s toliko obrane i posla koliko je Livakovic imao i opet dogurao do sjajnoga broncanog sjaja onda stvarno nema smisla dati nagradu ovome primitivcu iz Argentine.

DU
Deleted user
23:26 18.12.2022.

Livaković je bio apsolutno najbolji golman prvenstva, ima najviše obrana i da nije njega ne bi ni Belgiju i skupinu uopče prošli.......

BP
Besposlen pop
22:34 18.12.2022.

Netko je gledao jučerašnju utakmicu za trece mjesto, a netko nije pa ipak problematizira izbor ovog antipatičnog Argentinca za najboljeg vratara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije