Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVLJA SE

Branko Strupar doživio srčani udar dok je igrao nogomet: Još je nedavno gostovao je u našoj emisiji

Zagreb: Bivši reprezentativac Belgije Branko Stupar
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL (ilustracija)
1/4
10.02.2023.
u 12:09

Supruga ga je odvezla u bolnicu, gdje je završio na operaciji. Nasreću, opasnost je prošla i sada se osjeća dobro.

Branko Strupar, Hrvat koji je igrao za reprezentaciju Belgije, prošlog je petka doživio srčani udar kada je igrao nogomet s prijateljima. Nije se osjećao dobro i supruga ga je odvezla u bolnicu, gdje su ga poslali na operaciju i ugradili mu dva stenta. U utorak je iz bolnice izašao.

- Igrao sam nogomet i odjednom mi je bilo loše. Mogao sam umrijeti na licu mjesta. Odmah sam otišao kući, a zatim me žena odvezla do bolnice. Nakon operacije opasnost je prošla i dobro se osjećam - rekao je Strupar za belgijske medije. 

Prije svega dva mjeseca gostovao je u emisiji Večernjeg lista, a danas slavi 53. rođendan. Za belgijsku reprezentaciju igrao je na Euru 2000. te na SP-u 2002., o čemu nam je pričao. 

- Nevjerojatno je bilo igrati protiv Ronalda, Ronaldinha i Rivalda. Suvereno su Brazilci osvojili naslov, a nas su pobijedili golovima Ronalda i Rivalda. Tada Belgija nije imala reputaciju kao danas. Mi smo bili snažni kao kolektiv, a današnja momčad puna je snažnih individualaca.

30.11.2022., Zagreb - Branko Stupar, bivsi nogometas. Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL (ilustracija)

Karijeru je započeo u Španskom iz kojeg 1994. prelazi u belgijski Genk, gdje je zadržao najduže i proveo pet sezona.

- S Genkom sam osvojio sve, ali uvijek sam ostao na zemlji i imao odličan odnos s navijačima. Ljudi su to prepoznali, a posebice su me cijenili kad sam progovorio flamanski iako je njima to smiješno zvučalo - kazao nam je.

Krajem 1999. zaputio se na Otok i prešao u Derby County, a karijeru je četiri godine odlučio završiti u zagrebačkom Dinamu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije