Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CELTICSI PREGAZILI CAVSE

Velika borba za doigravanje - Bogdanoviću poraz, Rudežu trener okrenuo leđa!

Bojan Bogdanović
Reuters/PIXSELL
13.04.2015.
u 10:22

Indiana je pobijedila Oklahomu 116:104, Bucksi su dobili Netse 96:73

Indiana Pacersi napravili su odličnu stvar u borbi za odigravanje i pritom iskoristili kiks Brooklyn Netsa te pomogli New Orleans Pelicansima! Pobijedili su Oklahoma City Thunder 116:104 i anulirali 54 poena sjajnog Russella Westbrooka. Dodao je to ponajbolji igrač lige i devet skokova te osam asistencija.

Nažalost, Damjan Rudež ponovno nije igrao po odluci trenera. Nije ozlijeđen niti treba odmor, otkako se vratio Paul George, za našeg reprezentativca nema mjesta ni na klupi! Zato na parketu ima mjesta za Milesa i to sjajno koristi pa je zabio 30 uz deset skokova. George je pak za 14 minuta zabio osam i imao šest skokova. Thunderi time ostaju na omjeru 43-37, baš kao i Pelicansi. Samo, iza njih su i u posljednje dvije utakmice pokušat će ih dostići te dohvatiti osmo mjesto u doigravanju.

Što se Brooklyna tiče, poraženi su uvjerljivo od Bucksa u gostima (73:96) te time riješili dvojbe oko šest pozicije Istoka. Bit će to Milwaukee jer imaju 40-40 omjer i bolji su u međusobnim dvobojima protiv Celticsa (38-42). Naš Bojan Bogdanović zabio je devet poena za 26 minuta, šut mu nije bio savršen kao u prošloj utakmici. Gađao je ukupno 4-11 i za tri poena 1-4. Uz to je skočio četiri puta. Od suigrača najbolji strijelac bio je Lopez s 12 i deset skokova. Očito su se Netsi malo ispuhali i sad slijedi borba s Indianom za doigravanje jer imaju isti omjer (37-43). Što se Bucksa tiče, Ilyasova je bio najbolji s 21 poenom.

Ipak, Celticsi su bili hit večeri jer su pregazili Cavalierse 117:78, ali za goste nisu igrali James, Irving, Love i J.R. Smith.

REZULTATI:

Indiana Pacers - Oklahoma City Thunder 116:104
Washington Wizards - Atlanta Hawks 108:99
Houston Rockets - New Orleans Pelicans 121:114
San Antonio Spurs - Phoenix Suns 107:91
LA Lakers - Dallas Mavericks 106:120
Boston Celtics - Cleveland Cavaliers 117:78
Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets 96:73
Detroit Pistons - Charlotte Hornets 116:77
Denver Nuggets - Sacramento Kings

>> Bojan Bogdanović stigao do rekorda karijere, trice je gađao bez promašaja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije