Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINA

Nastup Gorana Sablića pratio izbornik Bilić

06.08.2006.
u 17:42

Šahtar naših Srne i Pletikose i Dinamo Kijev Gorana Sablića nakon tri kola uvjerljivi su u prvenstvu Ukrajine. Po tri pobjede, tek je Šahtar malo ispred Dinama zbog razlike (12:0, naspram 12:2). - Ide dobro, uvijek je tako, teško se u posljednje vrijeme netko uključuje u utrku između nas i Šahtara - kaže Goran Sablić, koji je u pobjedi Dinama protiv Krivbasa sudjelovao od 32. minute.

- Prošli tjedan sam imao problema s ozljedom gležnja, a dva dana prije dvoboja s Krivbasom odigrao sam poluvrijeme za drugu momčad - objašnjava Sablić. Utakmicu u Kijevu pratio je i izbornik Slaven Bilić koji je Sablića vratio u najbolju selekciju.

- Veliko mi je zadovoljstvo što me izbornik došao pogledati. Prijašnji izbornici su zaobilazili utakmice Dinama, govorili su da sve znaju o meni, a nisu me nikako gledali. A Bilić je, premda me i trenirao, došao pogledati moje stanje - rekao je Sablić.

Naravno, Dinamov stoper oduševljen je Bilićevim posjetom. - Razgovarali smo o mom stanju, igrama, o reprezentaciji... Već ovi prvi Bilićevi potezi me oduševljavaju. Jedva čekam utakmicu s Italijom, okupljanje, dašak te reprezentativne atmosfere me oduševljava - kazuje Sablić.

No, prije Italije Sablić i Dinamo imaju prvu utakmicu 3. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka. Dvoboji s Fenerbahçeom bit će prava poslastica. - Užitak je igrati te utakmice, ali nitko da nas ne bi imao ništa protiv da smo dobili lakšeg protivnika. Premda će biti teško, svi vjerujemo da možemo proći - kaže Sablić. S njegovim odazivanjem za utakmicu protiv Italije neće biti nikakvih problema.

- Bilić je u svečanoj loži razgovarao s Dinamovim predsjednikom i direktorom. Ne znam o čemu su pričali, meni je najbitnije da nikakvih problema nemam u klubu, da se potpuno miran mogu priključiti hrvatskoji reprezentaciji - zaključio je odlični stoper kijevskog Dinama.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije