Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOLA MORO

Naš veznjak koji nije išao na SP asistent u pobjedi, Vlašić i Jurić neočekivano izgubili

ITA, Serie A, Udinese Calcio vs Bologna FC
Foto: EXPA/ laPresse/ Andrea Bressanutti
1/4
15.01.2023.
u 17:57

Završena u prva tri nedjeljna susreta u Serie A. Bologna je s ova tri boda skočila na 11. mjesto, a deseti Torino ostao je na 23 boda

Hrvatski veznjak, bivši kapetan mlade reprezentacije Nikola Moro bio je asistent za prvi pogodak Bologne u 2-1 (0-1) gostujućoj pobjedi protiv Udinesea u susretu 18. kola talijanskog nogometnog prvenstva. Moro, koji je odigrao čitav susret za Bolognu, u 59. je minuti okomitom loptom uposlio Sansonea koji je preciznim udarcem s vrha kaznenog prostora poravnao na 1-1.

>> Željko Musa: 'Moramo ispraviti što smo griješili i dati sve od sebe u sljedećim utakmicama'

Prethodno je Beto u 10. minuti doveo Udinese u prednost, da bi potpuni preokret osigurao Posch golom u 80. minuti.

Bologna je s ova tri boda skočila na 11. mjesto sa 22 boda, tri manje od osmog Udinesea.

Nikola Vlašić odigrao je čitav susret za Torino, kojega s klupe vod Ivan Jurić, u neočekivanom 0-1 (0-0) domaćem porazu od Spezije. Jedini gol postigao je Nzola u 29. minuti iz kaznenog udarca. U završnici prvog poluvremena Vlašić je zatresao mrežu gostiju, ali je taj pogodak poništen zbog zaleđa asistenta Sanabije.

15.01.2023, Stadio Olimpico di Torino, Turin, ITA, Serie A, Torino FC vs Spezia Calcio 1906, 18. Runde, im Bild Nikola Vlašic (Torino Fc) // Nikola Vlašic (Torino Fc) during the Seria A 18th round match between Torino FC and Spezia Calcio 1906 at the Stadio Olimpico di Torino in Turin, Italy on 2023/01/15. EXPA Pictures © 2023, PhotoCredit: EXPA/ laPresse/ Fabio Ferrari *****ATTENTION - for AUT, SUI, CRO, SLO only***** Photo: EXPA/ laPresse/ Fabio Ferrari/EXPA
Foto: EXPA/ laPresse/ Fabio Ferrari

Deseti Torino je ostao na 23 boda, dok je Spezia skočila na 16. mjesto sa 18.

Ranije u nedjelju je Lazio kao gost pobijedio Sassuolo sa 2-0 (1-0). Lazio je poveo preko Zaccagnija koji je realizirao 11-erac u trećoj minuti nadoknade prvog poluvremena nakon što je Toljan igrao rukom. Konačni rezultat postavio je Felipe Anderson u četvrtoj minuti nadoknade drugog dijela.

Peti Lazio ima 34 boda, dok je Sassuolo, za kojega je Martin Erlić igrao do 85. minute, 17. sa 16 bodova.

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije