Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKE SANKCIJE

Trener Milana kaznio zvijezde nakon ispadanja od Jurićevog Torina: Igrači nisu mogli kućama

ITA, Serie A, AC Milan vs AS Roma
EXPA/ laPresse/ Spada
12.01.2023.
u 16:00

Rossoneri su upisali novi kiks te na domaćem terenu San Sira ispali od Jurićevog Torina iako su imali igrača više gotovo pola sata

Momčad hrvatskog trenera Ivana Jurića, Torino, šokirala je aktualnog talijanskog prvaka AC Milan u Coppa Italia te s igračem manje slavila 1:0. To je razbijesnilo stratega rossonera Stefana Piolija koji je odlučio žestoko kazniti svoje zvijezde koje nisu mogle kućama nego su prespavale u klupskom kampu. 

Gazzetta dello Sport otkrila je kako je Pioli nogometašima Milana naredio da moraju prespavati u Milanellu, gdje ih danas očekuje trening uoči subotnje prvenstvene utakmice s Lecceom.

- Igrali smo agresivno i odlučno protiv čvrstog suparnika, ali bez neophodne kvalitete i oštrine. Bili smo brzopleti, pokušavali smo pucati i ubacivati umjesto da smo im pokušali otvoriti obranu. Ovo je veliko razočaranje, nitko to ne poriče, željeli smo proći dalje - izjavio je ljutiti Pioli nakon poraza.

U prvoj utakmici nakon Nove godine, Milan je remizirao s Romom iako su vodili čak 2:0, a sada su svojim pristalicama priredili novo razočaranje i debakl. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije