Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokos vozio pijan

'Čabraja nije teško ozlijeđen. Ima tek lakšu ozljedu ruke i pušten je iz bolnice'

Dejan Čabraja
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
15.02.2016.
u 09:40

Mladi napadač NK Lokomotive pijan zabio Audi u stup kraj ceste.

Nogometaš NK Lokomotiva Dejan Čabraja (22) ozlijeđen je nakon što je u alkoholiziranom stanju svojim Audijem A5 na Trešnjevci sletio s ceste u subotu u 5.20 sati ujutro.

Iako policija u izvješću o okolnostima nesreće tvrdi da je vozač Audija A5 teško ozlijeđen, iz Lokomotive kažu da se sportaš, nasreću, izvukao s lakšim ozljedama.

Zadobio ozljede ruke

– Naš igrač nije teško ozlijeđen. Ima tek lakšu ozljedu ruke i pušten je iz bolnice. S njim u automobilu nije bio nitko drugi od igrača Lokomotive – kazao nam je Igor Cvetković, glasnogovornik NK Lokomotive.

Opovrgnuo je i informaciju da je Čabraja prebrzo vozio. Međutim, u nalazima policijskog očevida stoji da je do nesreće došlo kada vozač ulaskom u raskrižje nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti.

Čabraja je vozio Trešnjevačkim trgom, a kontrolu nad vozilom izgubio je kada je želio skrenuti lijevo na raskrižju Ozaljske, Krapinske i Trakošćanske ulice. Potom je automobilom prešao preko rubnog kamena i prednjim dijelom udario u stup javne rasvjete. S nogometašem su u Audiju bila i dvojica prijatelja, K. S. (28) i G. M. (29). Oni su lakše ozlijeđeni. Otegotna je okolnost što je prije nesreće Dejan Čabraja popio “čašicu” previše. Kako doznajemo, izmjereno mu je 0,8 promila alkohola u krvi.

Hoće li nogometna nada zbog toga snositi odgovornost, odnosno hoće li ga klub sankcionirati, u nedjelju nismo uspjeli doznati.

– Dok službeno ne dobijemo tu informaciju, nećemo je niti komentirati. O svemu će se očitovati direktor kluba – odgovorio nam je Cvetković.

Dan prije nesreće NK Lokomotiva izgubila je utakmicu od Rijeke s rezultatom 2:0. Dejan Čabraja te večeri nije bio u postavi momčadi Lokomotive, niti na klupi. On se, naime, tek nedavno vratio s posudbe iz Inter Zaprešića u kojem je je igrao na poziciji napadača.

Čabraja je u nedjelju bio nedostupan za komentar, a izjavu o nesreći nije želio dati niti njegov prijatelj G. M.

– Ne bismo davali nikakve izjave. Mogu vam samo reći da je G. M. dobro – kratko su kazali iz obitelji G. M.

Liječnička pomoć ozlijeđenim muškarcima pružena je u KB Sestre milosrdnice.

Čabraja je nogomet počeo trenirati još kao dječak u NK Kustošiji Zagreb. Svoj san da zaigra u dresu “plavih”, odnosno NK Dinama, ispunjava već 2009. godine. Ondje se zadržava do 2013. godine, s kratkim prekidima u kojima je bio na posudbi u NK Sesvetama.

Nakon toga odlazi u NK Lokomotivu, čiji je igrač i dan-danas. U te tri godine, iz Lokomotive su ga još nekoliko puta posudili drugim klubovima. Dvaput je bio na posudbi u NK Rudešu, a jednom i u albanskom superligašu Flamurtari Vlorë.

Triput zaigrao za “repku”

Zadnje je bio u Inter Zaprešiću, od kolovoza 2015. do sredine siječnja ove godine.

Kako stoji na Transfer Marktu, taj perspektivni igrač hrvatskog prvoligaša Lokomotive trenutačno vrijedi 150.000 eura. Čabraja je triput zaigrao i za reprezentaciju. Kao igrač mlade hrvatske nogometne reprezentacije U-19 zaigrao je na Euru u srpnju 2012. protiv Srbije. Tri mjeseca poslije s U-20 nastupao je i u prijateljskim uzvratima Turske i Hrvatske. S obzirom na ozljedu, ne zna se kada će ponovno zaigrati za NK Lokomotivu u koju se vratio u siječnju.

Osim šoka nakon nesreće i mogućih problema s obzirom na alkoholiziranost u trenutku nesreće, mladi Čabraja morat će se pobrinuti i za svog limenog ljubimca koji je oštećen u nesreći.

Prema dostupnim podacima, vrijednost skupocjenog Audija A5 je, ovisno o modelu i godištu, između 300 i 600 tisuća kuna.

>>Nogometaš Lokomotive pod utjecajem alkohola zabio se u stup, teško je ozlijeđen

Komentara 1

Avatar zagorac2
zagorac2
10:07 15.02.2016.

kakove veze ovo ima sa sportom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije